Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
TV SHOWS

Όταν το binge watching γίνεται εύκολη υπόθεση: Τι ξεχωρίσαμε εν μέσω καραντίνας

Οι σειρές και οι εκπομπές που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας, όλες αυτές τις μέρες που περνάμε στο σπίτι. Βρείτε και εσείς την αγαπημένη σας.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, ακούγαμε για binge watching, αλλά δεν ήμασταν και πολύ σίγουροι τι ακριβώς είναι. Ή ακόμα κι αν ξέραμε τι είναι, λίγοι από μας μπορούσαν όντως να επιδοθούν στο συγκεκριμένο «άθλημα». Κυρίως τώρα που βρισκόμαστε στο σπίτι, το binge watching έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού ψάχνουμε τη σειρά με την οποία θα κολλήσουμε και θα παρακολουθήσουμε μέσα σε 1-2 ημέρες.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο για πολλούς από εμάς, αφού οι δουλειές και οι υποχρεώσεις ήταν πολλές. Αυτές τις μέρες όμως, που έχουμε βρεθεί να περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας σπίτι, μέχρι να μπορέσουμε να βγούμε και πάλι για να απολαύσουμε την ζωή όπως την είχαμε συνηθίσει, είναι μια καλή ευκαιρία για να δούμε όλες εκείνες τις σειρές για τις οποίες ακούγαμε να μιλάνε συνεχώς.

Αυτές τις  μέρες της καραντίνας λοιπόν, εξερευνήσαμε τον δωρεάν on demand κατάλογο της COSMOTE TV, όπου εκεί βρίσκει κανείς περισσότερες από 200 σειρές και 120 κύκλους σειρών από όλα τα είδη: Aστυνομικά, θρίλερ, δραματικά  ή κωμωδίες, Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές, το ιταλικό My Brilliant Friend το Trigonometry του BBC σε σκηνοθεσία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, το Manifest του Ρόμπερτ Ζεμέκις, τα The Young Pope & The New Pope με τον Τζουντ Λο, και παλαιότερες βραβευμένες παραγωγές όπως το Downton Abbey, είναι μερικοί από τους τίτλους που ξεχωρίσαμε.

Μία πλούσια ταινιοθήκη σειρών που μπορούμε να παρακολουθήσουμε οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η διαδικασία της «εξερεύνησης» είναι ακόμα πιο εύκολη για τους συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV, καθώς οι προσωποποιημένες προτάσεις που βλέπουν στην οθόνη τους, τους οδηγούν ακόμα πιο γρήγορα στο είδος σειράς που τους ενδιαφέρει. 

Επίσης, εκτός από την ταινιοθήκη σειρών, στις on demand υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην COSMOTE TV όπως Cartoon Network και Nick+,«πρωταγωνιστεί» το παιδικό πρόγραμμα. Teenage Mutant Ninja Turtles, Ben 10, The Powerpuff Girls είναι μόνο μερικές από τις αγαπημένες σειρές κινουμένων σχεδίων που οι μικροί φίλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν.

Αν πάλι δεν είστε φαν των σειρών και προτιμάτε τα ντοκιμαντέρ, μέσα από το δύο ακόμα δωρεάν on demand υπηρεσίες της COSMOTE TV, National Geographic+ και BBC Earth, σας περιμένουν μαραθώνιοι με εντυπωσιακές παραγωγές, όπως Cosmos, Destination Wild, Mars Life Below Zero και David Attenborough Natural Curiosities.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.