Καρκίνος

Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ θετικός μήνας με σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς. Πάνω από όλα όμως μπορείς πραγματικά να ξεκουραστείς κατά τη διάρκειά του και να έρθεις σε επαφή με αυτά που χρειάζεσαι, κατά κάποιο τρόπο δηλαδή να σχεδιάσεις τη νέα χρονιά που ξεκινάει από Σεπτέμβριο. 

Η νέα Σελήνη στις 8 είναι εξαιρετική επειδή πραγματοποιείται στον οίκο των οικονομικών σου και είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα και να έρθουν κάποιες ευκαιρίες. Η Αφροδίτη μέχρι τις 16 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες, οπότε ο μήνας ιδιαίτερα στο πρώτο του μισό θα είναι και πολύ κοινωνικός. Από τη άλλη από τις 16 και μέχρι το τέλος Αυγούστου θα ευνοεί θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. 

Η πανσέληνος στις 22 πραγματοποιείται και αυτόν τον μήνα στον Υδροχόο, αλλά δεν είναι έντονη όπως του Ιουλίου. Ξανά το χρήμα είναι κεντρικό θέμα και σε συνδυασμό με τη νέα Σελήνη στις αρχές του μήνα φέρνει μια αναπάντεχα καλή εξέλιξη. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Λέων