Υδροχόος

Ο Αύγουστος είναι ένας θετικός μήνας που σε βγάζει κάπως από τις δυσκολίες των τελευταίων μηνών. Εξάλλου, έχεις πλέον μαζί σου και τον Δία (και τον Κρόνο βέβαια που μπορεί να σε πιέζει) και αυτό είναι συναρπαστικό επειδή είναι ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης. 

Η νέα Σελήνη στις 8 πραγματοποιείται στον οίκο των σχέσεων και της συντροφικότητας και μέχρι το τέλος του μήνα έρχονται ευκαιρίες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να συνεργαστείς, να βρεθείς σε μια νέα σχέση. Αυτός είναι και ο τομέας στον οποίο θα νιώσεις πραγματική ανανέωση. Μέχρι τις 16 θα έχεις εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα, κάτι προχωράει με πολύ καλό τρόπο από ό, τι φαίνεται. Από εκεί και έπειτα είναι μια καλή περίοδος για να ταξιδέψεις και να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι σε κάποια θέματα. 

Αυτό έχει τεράστια σημασία αυτό το διάστημα, πολλές δυσκολίες σχετίζονται με το πώς σκεφτόμαστε – αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε “ευθύνη” ή ότι πρέπει να επικρίνουμε τον εαυτό μας για αυτό, προφανώς το ότι σκεφτόμαστε με κάποιον τρόπο σημαίνει ότι αυτό μπορούμε να κάνουμε στην παρούσα φάση. Όμως μια μικρή αλλαγή μπορεί να είναι απελευθερωτική. Εξάλλου και η πανσέληνος στις 22 στο ζώδιό σου για ένα είδος απελευθέρωσης μιλάει. 

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες