line-630
pop-toxotis

Τοξότης

Ενώ προσπαθείς να κατανοήσεις τι είναι αυτό που δεν προχωράει στις σχέσεις, τις συνεργασίες ή τη σχέση σου, κάπως η κατάσταση διαφοροποιείται και αρχίζει να υπάρχει κατανόηση και ουσιαστικότερη επικοινωνία. Λογικά, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος και μάλιστα στο απέναντί σου ζώδιο, οι σχέσεις έχουν προβλήματα, στον τομέα της επικοινωνίας και των “ερμηνειών” που δίνουν αμφότερα τα μέλη τους. Όμως, τα θέματα που θίγονται είναι πιθανό να έχουν εμφανιστεί ξανά στο παρελθόν, να μην λύθηκαν και να κάνουν δυναμικό comeback, προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους. Καμία εκκρεμότητα δεν φεύγει έτσι εύκολα, αν δεν την πάρουμε επαρκώς στα σοβαρά. Σαφώς, μέχρι την πρώτη Ιουλίου ο ανάδρομος μπορεί να σου δείξει και το θετικό του πρόσωπο (ή μάλλον ας μην το πούμε ούτε θετικό ούτε αρνητικό, εσύ θα το αξιολογήσεις βάσει της προσωπικής σου κατάστασης) και θα επαναφέρει και ανθρώπους από τα παλιά. Όλο και κάτι θα έχεις να μάθεις από το παρελθόν.

Υ.Γ. Τα οικονομικά μπορούν να δουν καλύτερες μέρες.

line-630
pop-aigokeros

Αιγόκερως

Ο πρώτος ενδιαφέρων τομέας αυτές τις μέρες είναι οι υποχρεώσεις, οι εκκρεμότητες και η εργασία και είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μια αίσθηση πίεσης ή αποδιοργάνωσης. Αυτή η αίσθηση όμως είναι που σε κατευθύνει προς μια ουσιαστική επίλυση αρκετών πρακτικών προβλημάτων και στην αναζήτηση νέων οριζόντων. Θα πεις προφανώς ότι θα μπορούσε αυτό να γίνει και χωρίς πίεση και δεν θα έχεις άδικο. Αλλά τουλάχιστον οι δύσκολες συνθήκες, μέχρι την πρώτη Ιουλίου που ο Ερμής γυρίζει ορθόδρομος, φέρνουν και πολλά και γρήγορα αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλες, πιο χαλαρές περιόδους. Τα αποτελέσματα αυτά θα τα δεις μέσα στον Ιούλιο βέβαια, όταν ο Ερμής αρχίσει πάλι να κινείται με κανονική ταχύτητα. Ο δεύτερος ενδιαφέρων τομέας για τις επόμενες δέκα μέρες είναι οι σχέσεις, η συντροφικότητα και οι συνεργασίες, ετοιμάσου για νέα πράγματα.

 

line-630

pop-ydroxoos

Υδροχόος

Είτε το έχεις είτε δεν το έχεις με την οργάνωση, το βέβαιο είναι ότι αν μπεις λίγο σε διαδικασίες σχεδίου και μεθόδου για την εκτέλεσή του, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις στην εργασία, με την προϋπόθεση όμως οι προσπάθειές σου να είναι στοχευμένες και η παρουσία σου, γενικότερα, να εμπνέει επαγγελματισμό. Ταυτόχρονα ένα αισιόδοξο νέο είναι ότι ο Ερμής θα γυρίσει ορθόδρομος από την πρώτη του μήνα. Βρίσκεται σε ένα σημείο που αφορά τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα και τη χαρά της ζωής και μπορεί να έφερε πρόσωπα ή θέματα από το παρελθόν ή μια δυσκολία στην επικοινωνία. Αυτό που θεωρούσες εσύ αρνητικό μήνυμα μπορεί τελικά να ήταν ουδέτερο ή θετικό και το αντίστροφο. Όχι πως δεν είχες επίγνωση ότι κάτι τρέχει. Αλλά πολύ πιθανό η αλήθεια να ήταν τόσο δυσδιάκριτη που να μην ήξερες τι είναι τελικά αυτό που τρέχει. Τα μηνύματα από αυτούς τους τομείς έρχονται μαζεμένα μέσα στον Ιούλιο και σύντομα θα ξέρεις προς τα πού να κινηθείς.

 

line-630
pop-ixthys

Ιχθύες

Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους μπορεί να προκάλεσε αναστάτωση σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ίσως μάλιστα να επανεμφανίστηκαν θέματα από το παρελθόν ή να υπήρχε μια γενικότερη δυσκολία στην επικοινωνία. Για έναν συναισθηματικό άνθρωπο οι οικογενειακές σχέσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες. Ως εκ τούτου, μπορεί αρκετές φορές να νιώθεις ότι αναγκάζεσαι να γίνεσαι περισσότερο υποχωρητικός από όσο θεωρείς δίκαιο. Το αποτέλεσμα όμως είναι ενδεχομένως να συνεχίσεις να νιώθεις αδικημένος, αργότερα θυμωμένος, ενώ ο άλλος να συνεχίσει το βιολί του είτε επειδή όντως δεν κατάλαβε (αφού ποτέ δεν του εξήγησες ή δεν έδρασες με πράξεις) είτε επειδή κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Όμως από την πρώτη Ιουλίου η επικοινωνία είναι ουσιαστικότερη και έχεις μια περισσότερο διεκδικητική διάθεση.

Υ.Γ. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες είναι ερωτική και δημιουργική. Ίσως είναι καιρός να αφεθείς σε αυτά που θέλεις, χρειάζεσαι και σου φέρνουν ευχαρίστηση.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas
Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr
1 2 3