pop-krios

Κριός

Μοιάζει κάπως σαν να βλέπεις διαφορετικά το θέμα σπίτι και οικογένεια και την αίσθηση ασφάλειας που αυτά σου προσφέρουν. Και αν το δεις πιο συγκεκριμένα,  έχεις μια αίσθηση σαν ίδιος σου ο εαυτός να είναι η αρχική σου κατοικία και οικογένεια: Αυτή την περίοδο η πιο σημαντική κίνηση που γίνεται μέσα σου είναι ότι σταδιακά συμμαχείς με τον εαυτό σου, γίνεσαι περισσότερο ανεξάρτητος (εσωτερικά), λιγότερο αντιδραστικός και περισσότερο ισορροπημένος. Ταυτόχρονα, η επικοινωνία επανέρχεται, πιο ουσιαστική και αποτελεσματική από ποτέ. Σαφώς δεν είναι και ό, τι καλύτερο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για σχέσεις ή συνεργασίες τώρα, μοιάζει σαν να μην έχει κατακάτσει ακόμη η σκόνη από μια τιτανομαχία που προηγήθηκε μεταξύ του κυβερνήτη σου και του Ουρανού στο ζώδιό σου. Κι όμως, από αυτή τη διαμάχη, τα ξεκαθαρίσματα είναι πολλά και ουσιαστικά. Και το σημαντικότερο είναι ότι απαλλάχτηκες ή απαλλάσσεσαι από οτιδήποτε έχει κλείσει τον κύκλο του και το θεωρείς πλέον περιττό.

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Ουσιαστικό ενδιαφέρον έχουν αυτές τις μέρες οι συμφωνίες, ίσως μάλιστα οι οικονομικές, που μπορεί να προκύψουν έπειτα από μια περίοδο διεργασιών και μελέτης ή και ως μια ξαφνική ευκαιρία για ένα νέο εγχείρημα. Το οικονομικό θέμα είναι πιθανό να πόνεσε αυτή την περίοδο, δεν είναι εύκολο να έχεις ανάδρομο τον Ερμή σε αυτόν τον τομέα. Παρ’ όλα αυτά, όπως κάθε φορά, έπειτα από μια μακρά ή σύντομη περίοδο δυσκολιών, έρχεται μια καλύτερη και ευνοϊκότερη περίοδος. Όμως, ναι, τα χρήματα σίγουρα φέρνουν μια αίσθηση ασφάλειας και όχι μόνο, αλλά πρέπει να διερευνήσεις και την ευτυχία με τα ελάχιστα, έστω και στη φαντασία σου. Αφού μια τέτοια διερεύνηση, μπορεί να σε απάλλασσε σε μεγάλο βαθμό από μια “καταστροφολογία”, που λίγο ως πολύ οι περισσότεροι συνηθίζουν σήμερα. Ταυτόχρονα, η επικοινωνία γίνεται ουσιαστική και θα είχε ενδιαφέρον να δοκιμάσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, ίσως μέσα σου, ίσως στις σχέσεις σου. Αφού όλα μπορείς να τα χειριστείς περισσότερο λογικά και με οξυδέρκεια αυτές τις μέρε

line-630

pop-didymoi

Δίδυμοι

Ακόμη και αν θεωρητικά γνωρίζουμε ορισμένα πράγματα, κάποια στιγμή έρχεται η συνειδητοποίηση και τα γνωρίζουμε και στην πράξη, σε βάθος. Μπορεί λοιπόν ως τώρα να ήξερες με τη λογική σου ότι το να βγάλεις κάποια πράγματα από τη ζωή σου έχει τόση αξία όσο το να εισάγεις κάποια πράγματα σε αυτήν. Φυσικά, πάντα βγάζουμε αυτά που πλέον δεν μας προσφέρουν ή που μας φθείρουν, ενώ δεχόμαστε αυτά που μας ανανεώνουν, μας ευχαριστούν και μας δίνουν νόημα. Κάπως έτσι είσαι κι εσύ σε μια διαδικασία ξεκαθαρίσματος. Ταυτόχρονα, έρχεται και η στιγμή που βλέπεις ένα φως στο τούνελ των οικονομικών σου. Αφού το γνωρίζεις και αυτό: κάθε φορά που λες δεν πάει άλλο, είμαι στο χείλος του γκρεμού, κάτι γίνεται και αλλάζουν όλα. Και το καλύτερο, ο κυβερνήτης σου γυρίζει ορθόδρομος από την πρώτη του μήνα και η ζωή σου κυλάει αρμονικά και ομαλά.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Είναι μια από αυτές τις περιόδους που είσαι πιο δεκτικός στις αλλαγές και στα νέα ξεκινήματα. Η αλήθεια είναι ότι τα παλιά, ό, τι έχει κάνει τον κύκλο του δηλαδή, δεν μπορεί να κρατήσουν άλλο την προσοχή σου και ότι έχεις ανάγκη να στραφείς σε οτιδήποτε νέο. Μπορείς να ξεκινήσεις από μια ιδέα. Να έρθεις, π.χ. σε επαφή με ανθρώπους που τροφοδοτούν κάποιες πλευρές σου που παραμελείς. Είσαι πολύ καιρό εκτός σχέσης, π.χ. και μπορείς να έρθεις σε επαφή με potential συντρόφους, που καλύπτουν μάλιστα όχι τόσο τις δευτερογενείς ανάγκες σου (σεξ, παρέα, π.χ.), αλλά τις πρωτογενείς (οικειότητα, ασφάλεια, κλπ.). Παρεμπιιπτόντως, μια και μιλάμε για πρωτογενείς και δευτερογενείς ανάγκες, μην στέκεσαι αποκλειστικά σε αυτό που νομίζεις ότι θέλεις και χρειάζεσαι, όσο σε αυτό που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Απλώς, ίσως χρειαστεί να ψάξεις σε περισσότερο βάθος για να το βρεις.

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. [email protected]com/ facebook.com/gsalamas
Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!