line-630
pop-leon

Λέων

Ένας καλός τρόπος να απομονώνεσαι δημιουργικά είναι να ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή αποφασίσεις να βγεις στον κόσμο, θα υπάρχουν άνθρωποι που σε περιμένουν. Για παράδειγμα, οι φίλοι σου, που φαίνεται ότι μπορούν να σου σταθούν, να σου δώσουν ιδέες και να σε βοηθήσουν σε νέα ξεκινήματα: οι σχέσεις σου αυτές ευνοούνται με κάθε τρόπο. Το ίδιο όμως και η δημιουργικότητά σου και όλα αυτά που εύχεσαι ή στο βάθος επιθυμείς. Σημαντικό επίσης ότι μπορούν να λυθούν παρεξηγήσεις και να διευκρινιστούν κάποιες ασάφειες στις σχέσεις σου. Κάθε επιθυμία σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα, και αν νιώθεις ότι δεν μπορεί, επειδή, π.χ. “δεν το θέλεις πολύ” ακόμη, θέλησέ το, δώσ’ τα όλα στον Στόχο και θα βρεθείς πολύ κοντά του.

 

line-630
pop-parthenos

Παρθένος

Από τη μια μεριά, έμοιαζε όλα να πήγαν ένα ή και περισσότερα βήματα πίσω. Από την άλλη είχες και εξακολουθείς να έχεις για λίγες μέρες ακόμη την ευκαιρία να κάνεις κάποιες επιδιορθωτικές κινήσεις, στα πάντα, όπως ένας συγγραφέας, π.χ. που τελείωσε το γράψιμο και ξαναδιαβάζει το κείμενό του από την αρχή κάνοντας όλες τις απαραίτητες διορθώσεις, χτενίζοντάς το. Κάπως έτσι χρειάζεσαι κι εσύ να διερευνήσεις κάποιους τομείς, όπως για παράδειγμα της συντροφικότητας, είτε έχεις είτε δεν έχεις σχέση. Ταυτόχρονα, καλείσαι να διερευνήσεις και την επαγγελματική σου ζωή. Από εκεί που όλα έμοιαζε να έχουν παγώσει, τώρα θα αρχίσουν να τρέχουν λίγο και μαζί τους να τρέχεις κι εσύ. Και κάτι τελευταίο, μην αδιαφορείς για την πεζότητα που ονομάζεται δημόσιες σχέσεις.

line-630
pop-zygos

Ζυγός

Οι δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα έχουν επαγγελματικό ενδιαφέρον και θα είχες σημαντικό όφελος αν προετοιμαζόσουν να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες. Πολύ σημαντικό να έχεις συνείδηση μιας συγκροτημένης και ξεκάθαρης επαγγελματικής ταυτότητας και να συμπεριφέρεσαι με επαγγελματισμό. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μιλάμε μόνο για σκληρή δουλειά και αποτελεσματική, όσο για συνέπεια, προσπάθεια και διάθεση βελτίωσης και προόδου. Αυτά είναι τα στοιχεία που βοηθούν κάποιον να προχωρήσει και να εξελίσσεται, ενώ ταυτόχρονα εκτιμώνται από τους περισσότερους και τους εξυπνότερους.

Υ.Γ. Ο ορθόδρομος Ερμής από την πρώτη Ιουλίου επαναφέρει στο προσκήνιο κάποιους στόχους σου, ίσως φέρνει και ένα ταξίδι ή μια συνεργασία.

 

line-630
pop-scorpion

Σκορπιός

Το να ασχοληθείς με το θέμα των ορίων θα είχε ενδιαφέρον. Όσον αφορά τους άλλους, μπορείς να ζητήσεις να προχωράνε μέχρι ένα σημείο που να σου είναι ανεκτό ή να μπορείς να αντέχεις. Όσον αφορά τον εαυτό σου, καλό θα ήταν να βάζεις όρια στην επικοινωνία όταν ξέρεις ότι θα ξεφύγεις και θα μιλήσεις άσχημα – δεν θέλεις να ραγίσουν οι σχέσεις σου για μια παρορμητική συμπεριφορά εκ μέρους σου. Αν νιώθεις ότι πιέζεσαι από την καθημερινότητά σου, έχεις την ευκαιρία να την ξανα οργανώσεις – και μάλλον θα ήταν πολύ σοφή μια τέτοια κίνηση. Για να είσαι ήρεμος, να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις και να προσφέρεις στους ανθρώπους σου, πρέπει να φροντίζεις ουσιαστικά τον εαυτό σου πρώτα από όλα.

Υ.Γ. Μια υπόθεση που αφορά τη δικαιοσύνη ή χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους μπορεί να έχει θετική εξέλιξη. Στον ορίζοντα και ένα ταξίδι ή νέα σχετικά με σπουδές.

 

Ο Γιώργος Σαλαμάς δεν είναι αστρολόγος, αλλά η αστρολογία είναι ένα από τα πολλά του χόμπι -όπως είναι το διάβασμα, ο ύπνος, ο ύπνος, ο ύπνος και το φαγητό- και τη θεωρεί μια καλή αφορμή για επικοινωνία. gsalamas@yahoo.com/ facebook.com/gsalamas
Μπορείς να μάθεις περισσότερα για αυτόν στην προσωπική του ιστοσελίδα www.mind-lab.gr

Στην επόμενη σελίδα Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ιχθύες δεν θα υπάρχει πλέον κανένα μυστικό για σας!