galateia1

Αυτό το post διαβάζεται πιο εύκολα αν πατήσεις play στο All About You των πρωτοεμφανιζόμενων Myyra

  •  Βοοm Shakalaka

Ιδέες και υλικά για να αποφύγεις το ιντερνετικό boredome.

  1. To πιο ωραίο video – timelapse που μπορείς να δεις αυτή την εδβομάδα

http://www.youtube.com/watch?v=-GcGQdE_Vc8#t=60

To New York Times Magazine ανέθεσε στον Γάλλο καλλιτέχνη να δημιουργήσεις μιας μεγάλης κλίμακας εκτύπωση  και να το τοποθετήσει στο τρίγωνο που βρίσκεται στο κτίριο Flatiron στη Νέα Υόρκη. Έπειτα γύρισε αυτό το εκπληκτικό time lapse video το οποίο και θα συμπεριληφθεί στην έκδοση με τίτλο Περπατώντας στη Νέα Υόρκη. 

         2. Brandon Flowers: Lonely Town

http://www.youtube.com/watch?v=jcZ-0o53md8

Aκόμη ενα video clip αποκάλυψε ο Brandon Flowers για το single  Lonely Town το οποίο περιλαμβάνεται στο νέο solo album του με τίτλο The Desired Effect.

            3. Internet Project: Dry Dog – Wet Dog

Όταν η βραβευμένη φωτογράφος ζώων Serenah Hodson σκέφτηκε να φωτογραφίσει τα κατοικίδιά της πριν και μετά ενα μπάνιο που τα έκανε ανακάλυψε πόσες διαφορετικές προσωπικότητες έχουν αυτά κάτα το στάδιο αυτής της διαδικασίας. Έτσι είπε να το επιχειρήσει και με άλλα και να κάνει ένα ολόκληρο φωτογραφικό project με τίτλο “Dry Dog Wet Dog”.

popaganda_shakala01.animal-portraits-dry-wet-dog-serenah-hodson-5
popaganda_shakala02animal-portraits-dry-wet-dog-serenah-hodson-2
popaganda_shakala03.animal-portraits-dry-wet-dog-serenah-hodson-11

          4. Instagram Account to follow: @wrightkitchen

popaganda_shakalaka04
popaganda_shakalaka05
  • Black Book of the Blackness 
galateia2popaganda

Αυτή την εβδομάδα το Black Book of Blackness κράτησε η Γαλατεία Λασκαράκη, που είναι εκλεκτή συνάδελφος και εργάζεται στο Marie Claire.

Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις τις εγραψε η Γαλατεία πάτα play σε ενα από τα παρακάτω αγαπημένα της τραγούδια 

https://www.youtube.com/watch?v=iJyT0hopP80

http://www.youtube.com/watch?v=NgzfncwjcCE

Πάμε να δούμε λοιπόν πώς τα πέρασε η Γαλατεία με το Black Book of Blackness..

popaganda_bbob1

“”

Δευτέρα, 20/04/15

Θα συναντήσω τον Δημήτρη για να μου παραδώσει το Black Book of Blackness. Δεν γνωριζόμαστε. «Θα είμαι με alarm εκεί», μου λέει. Τον συμπαθώ αμέσως: οδηγεί το αυτοκίνητό μου. It takes one italian lover to know one. Ζώνομαι το ημερολόγιο (έρχεται σε δική του tres chic τσόχινη τσάντα λόγω τεράστιου πλέον όγκου και επίσης είμαι σίγουρη ότι υπάρχει ζωή εκεί μέσα _ είδα στα γρήγορα ένα τενεκεδάκι Red bull, καπνό τσιγάρου και μια οδοντόβουρτσα) και τρέχω στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Ψυχογιού στην ΕΣΗΕΑ όπου πέφτω πάνω στο αφεντικό της Popaganda Νίκο Αμανίτη. Του δείχνω περήφανη την τσάντα με το BBB “Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνετε όλοι με αυτό”,  λέει. Μάλλον δεν τον εντυπωσίασα.

Το βράδυ περιλαμβάνει ότι ονειρεύεται ένας γονιός: τα παιδιά κοιμισμένα, κρασί στον καναπέ και νέο επεισόδιο Game of Thrones.

Ε, όχι! Με πήρε ο ύπνος πάνω που ο Τζον Σνόου έγινε commander of the Night Watch. Πρέπει να είμαι πολύ κουρασμένη.

popaganda_bbob2

Tρίτη 21/4/15

Πρωινό ραντεβού με πελάτη. Να πάρει. Πρέπει να βάλω τακούνια. Παίρνω μαζί και ένα ζευγάρι ίσια για μετά. Ο Σπύρος έχει δουλειά και θα αργήσει, θα κοιμήσω εγώ τις μικρές. Οι μικρές είναι 6 και 2 ετών. Αν θέλεις να βιώσεις την απώλεια του Εγώ* κάνε παιδιά, θα έλεγα στους βουδιστές φίλους μου (αν είχα βουδιστές φίλους)

Ναι. Δεν είμαι πολύ πετυχημένη σε αυτο. Την μητρότητα. Και ξέρεις είναι άδικο – ο κόσμος πιστεύει ότι για να μάθεις excel ξέρω γω πρέπει να πας σε σχολή ενώ για την πιο δύσκολη δουλειά που θα κάνεις ποτέ στη ζωή σου, το parenting ή πώς να ράβεις ένα κουμπί τίποτα, ούτε ένα δίωρο σεμινάριο.

*η απώλεια του εαυτού; (και τα δυο ισχύουν στην περίπτωσή μας)

Φωτογραφίζουμε τους LATERNATIVE για το επόμενο τεύχος του περιοδικού. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα αλλά βρίσκομαι μαζί τους αρκετή ώρα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου – τόση ώστε να μπορώ να σου περιγράψω με λεπτομέρειες κάποια ανατομικά στοιχεία του Παναγιώτη (έλα, έλα, τις πατούσες εννοώ, μην ενθουσιάζεστε) ή πόσα μαξιλάρια θέλει για να βολευτεί ο Σταύρος. Επίσης υπάρχουν πολλές εφημερίδες στα σεντόνια (θυμήστε μου να μη συγκατοικήσουμε ποτέ).

Λοιπόν είναι το τεύχος Ιουνίου, με την January Jones εξώφυλλο, να το πάρετε και μετά να ανεβάσετε και τίποτα, να σπάσουμε το ίντερνετ (και να ξεπουλήσουμε)

#popaganda #marieclaire

Ελλάς – Γαλλία – Συμμαχία

Πέμπτη, 23/4/15

Δουλειά ως αργά. Μπαίνω facebook απ’το σπίτι και βλέπω ότι είναι όλοι στα εγκαίνια του Noel και έχω ζηλέψει. Για να ξεχαστώ βάζω να δω το κομμάτι με τον Τζον Σνόου που έχει χάσει προχθές. Βοηθάει.

popaganda_bbob3

Παρασκευή 24/4/15

Τις Παρασκευές βγαίνω. Καμιά φορά ξεχνάω να γυρίσω. Ο Σπύρος κρατάει τις μικρές. Τα περισσότερα ζευγάρια που ξέρω, έτσι βγαίνουν πλέον, μία ο ένας, μία ο άλλος, σπάνια να μας πετύχεις έξω μαζί. Μη με ρωτάς αν είναι καλό ή κακό, προς το παρόν λειτουργεί. 

Πηγαίνουμε με την Αναστασία στο Noel (σιγά μη δεν πήγαινα). Είναι ακόμα καλύτερο απ’ότι περιγράφανε όλοι χθες. Βρίσκουμε τη Μίνα και τη Μανίνα. Ό,τι παραγγέλνουμε είναι τέλειο. Προτείνω ανεπιφύλακτα: την πίτσα καρμπονάρα, το κριθαρώτο και το Culpa, το κοκτέϊλ με την τεκίλα και το ντοματάκι. Αγαπάμε τα λάθη.     

  • Fortune Cookie of the week (aka Συμβουλή της Εβδομάδας)

Είναι αλήθεια ότι όσο πιο ευάλωτοι γινόμαστε τόσο πιο πολύ διαφέρουμε από τους άλλους. Άρα; Πρέπει να διαλέξεις on which side you are.