Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.05.2022

Ο πρίγκηπας Χάρι και η Ριάνα υποβλήθηκαν σε εξέταση για τον HIV κατά τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Σύμφωνα με στοιχεία της UNAIDS για το 2015, περίπου 36,7 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως είναι σήμερα οροθετικοί. Δύο εκατομμύρια είναι οι οροθετικοί στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.
Ο πρίγκηπας Χάρι και η Ριάνα υποβλήθηκαν σε εξέταση για τον HIV κατά τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

O πρίγκιπας Χάρι και η Ριάνα υποβλήθηκαν χθες Πέμπτη στα Μπαρμπέιντος σε αιματολογικές εξετάσεις για τον ιό HIV στο πλαίσιο της εκστρατείας για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Aids.

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος και η διάσημη τραγουδίστρια έκαναν την εξέταση σε κλινική της πρωτεύουσας των Μπαρμπέιντος, του Μπρίτζταουν, για να συμμετάσχουν κι εκείνοι στην εκστρατεία ενημέρωσης κατά του HIV/AIDS παράλληλα με άλλες διοργανώσεις που έγιναν χθες σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Αν είσαι οροθετικός και το μάθεις αρκετά γρήγορα, μπορεί να λάβεις φαρμακευτική αγωγή και να έχεις μία απολύτως φυσιολογική ζωή με τους αγαπημένους σου», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Ριάνα, η οποία κατάγεται από το νησί αυτό της Καραϊβικής και ζει τώρα στη Νέα Υόρκη, εξεπλάγη από την ευκολία και την ταχύτητα της εξέτασης, που σύμφωνα με την UNAIDS (την υπηρεσία των Ηνωµένων Εθνών για το AIDS) είναι φθηνή, ακριβής και έχει γρήγορα αποτελέσματα.

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος γνωρίζει πόση πρόοδος έχει επιτευχθεί στην μάχη κατά του HIV και του AIDS», δήλωσε η 28χρονη τραγουδίστρια.

«Όσο περισσότερο το διαδίδουμε, τόσο το καλύτερο», πρόσθεσε.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Ριάνα βρέθηκαν στα Μπαρμπέιντος ξεχωριστά για να τιμήσουν την 50η επέτειο από την ανεξαρτητοποίηση του νησιού από τη βρετανική κυριαρχία την Τετάρτη.

Σύμφωνα με στοιχεία της UNAIDS για το 2015, περίπου 36,7 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως είναι σήμερα οροθετικοί.

Δύο εκατομμύρια είναι οι οροθετικοί στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.