Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.07.2022

Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων που πρέπει να έχεις, πριν κατασταλλάξεις

Γυναίκες και άντρες συμφωνούν για τον αριθμό αλλά όχι για την σημασία της γνώσης αυτού.
Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων που πρέπει να έχεις, πριν κατασταλλάξεις

Πολλοί άνθρωποι διστάζουν να «αγγίξουν» αυτό το θέμα-παγίδα, αλλά θέλουν πολύ να μάθουν με πόσους ή πόσες άλλες έχει πάει ο/η σύντροφός τους. Και κάποιοι ντρέπονται να φανερώσουν τον «μαγικό αριθμό» γιατί φοβούνται ότι ο σύντροφός τους θα το θεωρήσει πολύ χαμηλό ή πολύ υψηλό.

Μία καινούργια έρευνα όμως, όπως γράφει ο Independent, αποκάλυψε ότι γυναίκες και άντρες πιστεύουν ότι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων είναι ίδιος και για τα δύο φύλα: 12. 

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα Illicit Encounters συμπέρανε ότι αυτός ο αριθμός δείχνει πως ένα άτομο είναι «σεξουαλικά περιπετειώδες, ελεύθερο και προσωρινό».

Σύμφωνα με τα ευρήματα, το να έχεις λιγότερο από δέκα συντρόφους δείχνει ότι κάποιος είναι «πολύ συντηρητικός» και «σεξουαλικά άπειρος». Επίσης, όσοι είχαν πάνω από 19 ήταν πιο πιθανό να είναι «εγωιστές», «δύσκολο να ευχαριστηθούν» ή «πολύ ενθουσιώδεις με το να αλλάζουν παρτενέρ».

Παρόλο που άντρες και γυναίκες συμφώνησαν στον αριθμό, δεν τα βρήκαν στο πόσο σημαντικό είναι να το γνωρίζει ο σύντροφός μας. Και είναι οι άντρες αυτοί που είναι πιο περίεργοι να μάθουν για την σεξουαλική ιστορία του συντρόφου τους περισσότερο από τις γυναίκες.

Κατά τον Christian Grant, τον εκπρόσωπο της Illicit Encounters, αυτό συμβαίνει γιατί οι άντρες νιώθουν πιο άβολα όταν πρόκειται για ανταγωνισμό. «Θέλουν να είναι οι μεγαλύτεροι και οι καλύτεροι -είτε αυτό προέρχεται από το αυθεντικό ενδιαφέρον για την ικανοποίηση της συντρόφου τους είτε είναι για να χαϊδέψουν τον εγωισμό τους. Οι γυναίκες από την άλλη μεριά, είναι απλά χαρούμενες που απολαμβάνουν την στιγμή, μακριά από τις προηγούμενες εμπειρίες.»

Στο τέλος της ημέρας όμως, ένα άτομο πρέπει να μπορεί να κάνει σεξ με όσους -λίγους ή πολλούς- συντρόφους θέλει. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.