NEWS
30.05.2020

Για 7η συνεχόμενη χρονιά το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου φωτίζει την Prowein με τον Ελληνικό ήλιο

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, εντυπωσίασε και φέτος με την παρουσία του στην Prowein στο Düsseldorf, στη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και αποσταγμάτων.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου για άλλη μια χρονιά, με την εντυπωσιακή του, γεμάτη Ελλάδα, παρουσία, ταξίδεψε νοερά τους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Οίνων και Αποσταγμάτων ProWein, στη χώρα μας. Με τη γεύση του και τα αρώματά του, τους έκανε για λίγο να «νιώσουν» τον ήλιο και τη θαλάσσια αύρα του ελληνικού καλοκαιριού. Τους ταξίδεψε στην ιστορία και τα μυστικά της παραδοσιακής απόσταξης του αγαπημένου ούζου.

Είναι η 7η συνεχόμενη χρονιά που το Ούζο Πλωμαρίου συμμετέχει στην ProWein, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση οίνων και αποσταγμάτων. Η Prowein προσελκύει επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης. Φέτος, η έκθεση, που διεξήχθη από 19 μέχρι 21 Μαρτίου, έσπασε κάθε ρεκόρ σε αριθμό εκθετών και επισκεπτών. Συμμετείχαν περισσότεροι από 6.500 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 58.500 κόσμου, από 130 χώρες!

plomari21

Το περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου, όπου κυριαρχούσε το γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας, προσέλκυσε εκατοντάδες επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το αγαπημένο ελληνικό απόσταγμα. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα, φορώντας ειδικά Virtual reality γυαλιά, να πραγματοποιήσουν μια μοναδική, virtual, 360 ξενάγηση στο αποστακτήριο της εταιρείας στο Πλωμάρι της Λέσβου, με ξεναγό τον ίδιο τον κο Καλογιάννη, ιδιοκτήτη της Ποτοποιίας. Στο πλαίσιο της ξενάγησης, μπορούσαν να δουν την παραδοσιακή διαδικασία της απόσταξης, τη διαδικασία της εμφιάλωσης, να ξεναγηθούν στο ξεχωριστό Μουσείου Ούζου, και να μυηθούν στα μυστικά και την ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου. Άγγιξαν και μύρισαν γλυκάνισο Λιβορίου, από τη γη της Λέσβου που χρησιμοποιείται στην απόσταξη του Ούζου Πλωμαρίου, γνωστός ως ο καλύτερος στον κόσμο.

Η παρουσία του Ούζου Πλωμαρίου στη συγκεκριμένη έκθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική, μιας και μεταφέρει τις γεύσεις και τις παραδόσεις της χώρας μας στο εξωτερικό. Σήμερα, οι εξαγωγές του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτελούν το 47% των συνολικών πωλήσεων. Απ’ αυτό, το 50% το απορροφά η Γερμανία. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει και μεταφέρει τον ήλιο της Ελλάδας και την ποιότητα με τη μοναδική του γεύση σε περισσότερες από 35 χώρες. Κάποιες ακόμη χώρες που απολαμβάνουν το Ούζο Πλωμαρίου είναι: οι ΗΠΑ, Κύπρος, Αυστραλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Ιράκ, Τουρκία, Ισραήλ, Γαλλία, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ρουμανία, Φινλανδία, Σουηδία, Ρωσία, Αγγλία, Εσθονία, Κίνα, Ιαπωνία, Χιλή, Σιγκαπούρη κ.α.

plomari11

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη κ. Νίκος Καλογιάννης, «Η φετινή συμμετοχή μας στην Prowein, με τους εκατοντάδες κόσμου που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι το Ούζο Πλωμαρίου έχει κατακτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και των ξένων καταναλωτών. Η ποιότητα των προϊόντων μας, το μεράκι που βάζει ο καθένας μας στο προϊόν, ο παραδοσιακός τρόπος απόσταξης, έχουν οδηγήσει το Ούζο Πλωμαρίου να διακρίνεται και να κατακτά τις διεθνείς αγορές κουβαλώντας πάντα μαζί του τον ελληνικό ήλιο και το καλοκαίρι μας. Εφόδιά μας σ’ αυτό το ταξίδι έχουμε τις διεθνείς και εγχώριες βραβεύσεις, για τις οποίες όλη η οικογένεια του Ούζου Πλωμαρίου είμαστε περήφανοι: Τόσο για το διπλό χρυσό στον διεθνή οργανισμό αποσταγμάτων World Spirits Award, που μας απέδωσε τον τίτλο του «world class, extraordinary product» όσο και για το Platinum βραβείο στο θεσμό των Αιωνόβιων brands (2016), για τα 120 και πλέον χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική αγορά.»

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.