Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.09.2022

ΚΠΙΣΝ: «Small Talk: Αναπηρία & Προσβασιμότητα»

Σχεδιασμένο από τον Renzo Piano και το Renzo Piano Building Workshop (RPBW) ώστε όλοι οι επισκέπτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι, οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι πλήρως προσβάσιμοι από άτομα με αναπηρία.
ΚΠΙΣΝ: «Small Talk: Αναπηρία & Προσβασιμότητα»

Mε αφορμή τον εορτασμό των 5 χρόνων λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ο Λάμπρος Φισφής στο νέο επεισόδιο του «Small Talk» συζητά για την αναπηρία και την προσβασιμότητα -έναν από τους βασικούς πυλώνες του σχεδιασμού, της κατασκευής και της λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ- μέσα από αυθόρμητες συνεντεύξεις με μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού από σχολεία της Καλλιθέας.

https://www.youtube.com/watch?v=Rk5E7vw4L4E

Μάθετε περισσότερα για την προσβασιμότητα στο ΚΠΙΣΝ: snfcc.org/accessibility

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) οραματίστηκε, χρηματοδότησε και υλοποίησε τη δημιουργία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) -ενός διεθνούς εμβέλειας, περιβαλλοντικά βιώσιμου δημόσιου χώρου έκφρασης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Σχεδιασμένο από τον Renzo Piano και το Renzo Piano Building Workshop (RPBW) ώστε όλοι οι επισκέπτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι, οι χώροι του ΚΠΙΣΝ είναι πλήρως προσβάσιμοι από άτομα με αναπηρία. Παράλληλα υλοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα που ενθαρρύνουν τη συνεργασία μεταξύ ατόμων με και χωρίς αναπηρία.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.