Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
07.10.2022

Η Φινλανδία δηλώνει έτοιμη να δεχτεί πρόσφυγες από την Ουκρανία

«Το υπουργείο Εσωτερικών της Φινλανδίας, από την πλευρά του, είναι έτοιμο να δεχτεί πρόσφυγες από την Ουκρανία», είπε η πρωθυπουργός Σάνα Μάριν.
Η Φινλανδία δηλώνει έτοιμη να δεχτεί πρόσφυγες από την Ουκρανία

Έτοιμη να δεχθεί πρόσφυγες από την Ουκρανία είναι η Φινλανδία, όπως δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός της χώρας, Σάνα Μάριν καταδικάζοντας σφόδρα την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η Μάριν, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ εκτίμησε ότι πιθανόν να υπάρξει ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων από την Ουκρανία που ενδεχομένως να επιχειρήσει να διαφύγει προς την ΕΕ.

«Το υπουργείο Εσωτερικών της Φινλανδίας, από την πλευρά του, είναι έτοιμο να δεχτεί πρόσφυγες από την Ουκρανία», είπε η πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους.

Τόσο η Μάριν όσο και ο φινλανδός πρόεδρος Σάουλι Νιινίστο καταδίκασαν σφόδρα την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Παρά τις προηγούμενες προειδοποιήσεις σήμερα το πρωί (η επίθεση) μας σόκαρε όλους και συμπάσχουμε με τον ουκρανικό λαό», είπε ο πρόεδρος.

Ο Νιινίστο απέκλεισε την πιθανότητα να αντιδράσει η Φινλανδία στις εξελίξεις υποβάλλοντας άμεσα αίτημα ένταξής της στο ΝΑΤΟ.

«Στην Φινλανδία βλέπουμε σχόλια για αίτημα σήμερα και ένταξη αύριο. Αυτές οι ευαίσθητες αντιδράσεις είναι κατανοητές, αλλά δεν μπορούν στ΄αλήθεια να λειτουργήσουν στον πραγματικό κόσμο», είπε ο πρόεδρος.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.