Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
17.09.2021

Η ΕΣΗΕΑ καταδίκασε τον Δήμο Βερύκιο για τα ομοφοβικά του σχόλια εναντίον του Αύγουστου Κορτώ

Δείτε αναλυτικά την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

«Αγαπημένες φίλες, αγαπημένοι φίλοι,

Το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καταδίκασε τον Δήμο Βερύκιο για το ομοφοβικό του παραλήρημα εναντίον μου. Ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας όλες κι όλους για τις δεκάδες καταγγελίες που στείλατε. Η αυστηρότητα της ποινής δεν με αφορά, αλλά το σκεπτικό της απόφασης ανοίγει το δρόμο για περισσότερο σεβασμό απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, και την άνευ όρων καταδίκη της στοχοποίησής τους. Πλέον αναμένουμε και τη Δικαιοσύνη να προασπίσει το δικαίωμα όλων μας να μιλάμε και να ζούμε ελεύθερα, χωρίς τον φόβο επιθέσεων.

Δεν θα υπομείνουμε άλλα θύματα βίας. Δεν θα θρηνήσουμε άλλους νεκρούς. Στεκόμαστε ενωμένοι, με θάρρος, απέναντι σε κάθε εχθρό της ελευθερίας.»

Με αυτό το status στο facebook χαιρέτησε ο Αύγουστος Κορτώ την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ σχετικά με τα ομοφοβικά σχόλια του Δήμου Βερύκιου στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής. 

Η απόφαση της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής: 

To ΔΠΣ, έκρινε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέο, τον συν. Δημοσθένη Βερύκιο,  ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ.

Ποινή: Με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας. Η μειοψηφία πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 6 μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.

Δείτε τη αναλυτικά εδώ

Διαβάστε: τη συνέντευξη του Αύγουστου Κορτώ στον Θεοδόση Μίχο.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.