Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.06.2023

Εντοπίστηκαν τα 12 αγόρια που παραμένουν εγκλωβισμένα σε σπηλιά της Ταϊλάνδης

Τα παιδιά και ο προπονητής τους ενδέχεται να παραμείνουν για άλλους τέσσερις μήνες στη σπηλιά, μέχρι να έρθει το τέλος των μουσούνων.
Εντοπίστηκαν τα 12 αγόρια που παραμένουν εγκλωβισμένα σε σπηλιά της Ταϊλάνδης

Δεν έχει τέλος η απίστευτη περιπέτεια των 12 αγοριών με τον προπονητή τους που παγιδεύτηκαν σε σπήλαιο βόρεια της Ταϊλάνδης και εντοπίστηκαν όλοι σώοι και καλά στην υγεία τους από τους διασώστες χθες, εννέα ημέρες μετά το ατύχημα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του στρατού, τα αγόρια και ο προπονητής τους ενδέχεται να μείνουν μέσα στη σπηλιά μέχρι και τέσσερις μήνες μέχρι να απεγκλωβιστούν. Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως τα παιδιά θα πρέπει είτε να μάθουν κατάδυση για να φύγουν, είτε θα πρέπει να περιμένουν το τέλος των μουσούνων έτσι ώστε να υποχωρήσουν οι πλημμύρες.

Hooyah…..ทีมหมูป่าพบเยาวชนทีมหมูป่าบริเวณหาดทรายห่างจาก Pattaya beach 200 เมตร โดยนักดำน้ำหน่วยซีลดำน้ำวางไลน์เชือกนำทาง ร่วมกับนักดำน้ำจากประเทศอังกฤษ ระยะทางจากห้องโถง 3 ยาว 1,900 เมตร เมื่อเวลา 21.38 น. คืนวันที่ 2 กรกฎาคม 2561#ThainavySEAL

Gepostet von Thai NavySEAL am Montag, 2. Juli 2018

Παρόλα αυτά, η ζωή τους δεν κινδυνεύει.

Οι διασώστες τους παρέχουν τρόφιμα που θα κρατήσουν για το τετράμηνο αυτό, νερό και φάρμακα. Ο στρατός φοβάται πως μια άμεση απομάκρυνσή τους μπορεί να είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη για την ασφάλειά τους. Έτσι, γίνονται και προσπάθειες εγκατάστασης τηλεφωνικής γραμμής επικοινωνίας για να έρχονται σε επαφή με τις οικογένειές τους.

Δύτες θα επισκέπτονται τα παιδιά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εκπαιδεύοντάς τα παράλληλα στο πώς να χρησιμοποιούν εξοπλισμό κατάδυσης.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα δύο δύτες των ειδικών δυνάμεων κατάφεραν σε συνεργασία με διεθνή ομάδα διάσωσης να εντοπίσουν τους 13 ανθρώπους. Όλοι τους είχαν βρει καταφύγειο σε ένα υπερυψωμένο σημείο μέσα στο σπήλαιο μακριά από τα νερά. Γιατροί έχουν σταλεί ακόμη, για να εξετάσουν τα παιδιά, τα οποία μιλάνε και δείχνουν πως είναι καλά στην υγεία τους.

(Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.