Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
22.10.2020

Ένα σεμινάριο για να εισαχθείς στο μαγικό κόσμο του κρασιού

Στο Monk Grapes & Spirits θα διδαχθείς τις βασικές αρχές της οινογνωσίας.

Το Monk Grapes & Spirits σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό οινικό ταξίδι γνώσης. Μυηθείτε στον μαγικό κόσμο του κρασιού μέσω ενός σεμιναρίου εισαγωγής στις βασικές αρχές του κρασιού. Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη και ουσιαστική γνώση στα οινικά δεδομένα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο απολαυστική. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Monk wine-bar restaurant (Καρόρη 4 Αθήνα) σε τέσσερις διαφορετικούς κύκλους διάρκειας 2 ωρών ο κάθε κύκλος. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος.

Το συνολικό κόστος του σεμιναρίου είναι στην ειδική τιμή των 150€ / συμμετοχή. Για τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Οινολογίας η τιμή του σεμιναρίου είναι στα 100€ / συμμετοχή. Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Ο πρώτος κύκλος θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Απρίλη και σε ημερομηνία που θα ορισθεί μόλις συμπληρωθεί το γκρουπ των συμμετεχόντων.

Για δήλωση συμμετοχής, οικονομικές διευκολύνσεις και περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα 2103211117 και 6977418277.

Monk wine-bar restaurant, Καρόρη 4 Αθήνα

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.