Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.03.2023

Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία σε λαϊκή, χτύπησε πάγκους, από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Το περιστατικό συνέβη σήμερα στο Ηράκλειο Κρήτης. Μία γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία σε λαϊκή, χτύπησε πάγκους, από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε λαϊκή αγορά στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν αυτοκίνητο χτύπησε πάγκους και προκάλεσε τον τρόμο σε εμπόρους και πολίτες. 

Από τους ελιγμούς του οδηγού τραυματίστηκε μία γυναίκα που μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο και άλλες δύο πολύ ελαφρά – όλες τους έμποροι- σύμφωνα με τον Αντώνη Διλβόη, επόπτη λαϊκών αγορών που ήταν αυτόπτης μάρτυρας. «Από θαύμα δεν είχαμε θύματα», δήλωσε ο κ. Διλβόης στην ΕΡΤ, μιλώντας για το περιστατικό συνέβη στη λαϊκή αγορά της Θερίσου, λίγο μετά τις 08:00 το πρωί. 

https://www.youtube.com/watch?v=kAun6ZA5RSM&ab_channel=neakriti.gr

Περιέγραψε ότι είδε ένα αγροτικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να κατεβαίνει τον δρόμο. «Στην αρχή της λαϊκής, ο δρόμος είναι πιο πλατύς και κατεβαίνοντας το αυτοκίνητο χτυπούσε πάγκους παραγωγών και τέντες, ρίχνοντας τους κάτω. Όσο προχωρούσε το μαύρο αγροτικό κάνοντας ζιγκ ζαγκ και πέφτοντας πάνω στους πάγκους ο δρόμος στένευε και ο κόσμος άρχισε να τρέχει για να σωθεί», ανέφερε ο κ. Διλβόης. Το αυτοκίνητο, πέρασε όλο τον δρόμο όπου είχαν παρατάξει τους πάγκους τους παραγωγοί και έμποροι, σε μήκος 600 μέτρων και εξαφανίστηκε, συμπλήρωσε. Παρά το σοκ, κράτησε τον αριθμό της πινακίδας και αργότερα το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε άλλο σημείο της πόλης και συνελήφθη ένας άνδρας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 24χρονο, ενώ πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο νεαρός φαινόταν «μεθυσμένος». Φέρεται να είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στον χώρο της λαϊκής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φύγει, να εκνευρίστηκε και να άρχισε να οδηγεί ανάμεσα στους πάγκους. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.