70

Το καλοκαίρι έρχεται και οι αιγιαλοί μας καλούν. Βγήκαν και οι γαλάζιες σημαίες οπότε οι εξορμήσεις στις παραλίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα τελευταία χρόνια όμως ένα μπάνιο ισοδυναμεί με μπόλικα χρήματα για ενοικίαση ομπρέλας, ξαπλώστρας, καφέ και ούτω καθ’ εξής. Γι’ αυτό πλέον οι περισσότεροι πηγαίνουμε στις παραλίες προμηθευμένοι με ταπεράκια, καφέδες, και φυσικά ομπρέλες, αντίσκηνα, πετσέτες. Κάπου εκεί εμφανίζονται τα προϊόντα της Terra Nation και κάνουν τη ζωή και τα μπάνια μας ευκολότερα. Αντίσκηνα, ομπρέλες, στρώματα, πετσέτες, τσάντες μεταφοράς και οτιδήποτε παραπάνω χρειάζεται για άνεση στην επίσκεψή μας στην παραλία πάνω στην άμμο και κάτω από τον ήλιο.

72

Η Terra Nation λοιπόν σε συνεργασία με την Popaganda σας κάνουν το πιο πρακτικό καλοκαιρινό δώρο. Τα δώρα είναι δύο. Το βολικότατο αντίσκηνο Rekakohu Good Cloud σε σιέλ χρώμα που συνοδεύεται απ’ όλα όσα χρειάζονται. Πέρα από τα παράθυρα με σίτα για εξαερισμό και εξωτερικό αντηλιακό κάλυμμα, τον εύκολο μηχανισμό για άνοιγμα και κλείσιμο, τις θήκες για προσωπικά αντικείμενα, το μεγάλο δάπεδο και την αντηλιακή προστασία, το Rekakohu Good Cloud «έρχεται» μαζί με τα πασαλάκια και τα σχοινιά του μέσα σε ένα σάκο μεταφοράς με ιμάντες ώμου.

22

Το δεύτερο δώρο, είναι η πετσέτα Agimoe με διαστάσεις 80×160, αντιβακτηριδιακή επεξεργασία που εμποδίζει την κακοσμία και πολύ γρήγορο στέγνωμα. Και επειδή και η πετσέτα χρειάζεται προστασία, συνοδεύεται από θήκη μεταφοράς.

Για να λάβετε συμμετοχή στο διαγωνισμό αρκεί να στείλετε mail στο info@popaganda.gr με θέμα Terra Nation και κείμενο το ονοματεπώνυμό σας μέχρι την Κυριακή 1η Ιουνίου. Αν δεν τα καταφέρετε υπάρχει και το eshop