Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Η πρώτη συλλογή Boogaloo μας κάνει να θέλουμε να οργανώσουμε μακρινά ταξίδια

Οι φωτογραφίες από τα ταξίδια μιας νέας σχεδιάστριας μετατράπηκαν σε statement art swimwear για την πρώτη της συλλογή.

Υψηλής ποιότητας και πολύ μαλακά Ιταλικά υφάσματα απεικονίζουν σχέδια βασισμένα σε φωτογραφίες από τα ταξίδια μιας νέας σχεδιάστριας που μετατράπηκαν σε statement art swimwear για την πρώτη της συλλογή.

Η ιδέα πίσω από το Boogaloo γεννήθηκε μέσα από ένα μακρύ ταξίδι της Μελίνας Γκιόλβα το 2016 στην Κεντρική και Λατινική Αμερική. Σε αυτό το ταξίδι εξερεύνησε συναρπαστικές κουλτούρες, γνώρισε ανθρώπους που την ενέπνευσαν και κατέγραψε η ίδια με την κάμερα της τις απίστευτες ομορφιές του πλανήτη.

Γι’ αυτό, το brand συνδυάζει το πάθος της για τα ταξίδια και την φωτογραφία με την αγάπη της για την θάλασσα και τον ήλιο! «Το Boogaloo δεν είναι για την γυναίκα που μένει στάσιμη, αλλά για την γυναίκα που συνεχώς κινείται. Εξερευνεί άγνωστα μέρη και συναισθήματα. Καταπιάνεται με διαφορετικά projects. Εξελίσσεται. Προκαλεί τον εαυτό της πέρα από το σύνηθες. Επαναπροσδιορίζεται. Αυτό μας ενθουσιάζει. Explore with no limits. Ήρθε για να μας ξεσηκώσει και να μας ενθαρρύνει να βγούμε έξω από το comfort zone μας».

Το Boogaloo πιστεύει στον θετικό αντίκτυπο της μόδας στον πλανήτη, γι’ αυτό χρησιμοποιεί την ψηφιακή εκτύπωση αντί της παραδοσιακής. Όλα τα μαγιό παράγονται στην Ελλάδα και τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλώσιμα.  «Το brand θα συνεχίσει να επενδύει στη χρήση βιώσιμων επιλογών υφασμάτων και δεσμεύεται να εφαρμόζει υπεύθυνες πρακτικές κατά την παραγωγή», εξηγεί η Μελίνα Γκιόλβα.

«Η συλλογή Boogaloo απευθύνεται στις γυναίκες που αναζητούν την διαφορετικότητα, έχουν τόλμη, αστείρευτη διάθεση για εξερεύνηση και είναι σίγουρες για τον εαυτό τους. Είναι ταξιδιάρικα, graphic, fun αλλά και πολύ θηλυκά ταυτόχρονα! Πάνω απ᾽ όλα σε εμπνέουν να ζήσεις καινούργιες περιπέτειες και να ανακαλύψεις τον κόσμο με το δικό σου Boogaloo».

Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε εδώ.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.