Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ATHENS COCKTAILS

Kuko’s The Bar Presents “Zombie” Cocktail

Τα μπαρ της Αθήνας προτείνουν τα αγαπημένα τους cocktail.
Επιμελεια: Γιώργος Απέργης
Φωτογραφια: Κωνσταντίνος Τσακμάζ
Υποστηριξη: Bar Supply
18foivos_vissi

Tο ανακαινισμένο, διατηρητέο νεοκλασικό του 1890 στον αριθμό 4 επί του πεζόδρομου της Καλαμιώτου στο κέντρο της Αθήνας,  πολύ κοντά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης,  μετατράπηκε σε ένα από τα πιο cozy all day στέκια της Αθήνας. Ο λόγος για το Kuko’s The Bar.  Συνδυάζοντας αρμονικά το νεοκλασικό με το βιομηχανικό στυλ, οι εσωτερικοί του χώροι έχουν διατηρηθεί ακέραιοι, με μικρές παρεμβάσεις μόνο στα χρώματα. Το περιβάλλον του, που αποπνέει την αίσθηση του στεκιού και ξεχωρίζει για την οικεία ατμόσφαιρα και το παρεΐστικο κλίμα,  δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για καφέ και ποτό, όσο και για light γεύμα καθώς και homemade γλυκά.  Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα σερβίρει τον speciality καφέ της Taf.

5foivos_vissi

Η cocktail list διαθέτει εμπνευσμένες προτάσεις από την ομάδα του Kuko’s -Walking Dead (με βάση το Johnny Red Rye) και Vertigo (ζεστό cocktail) στη λίστα με τα πιο δημοφιλή- με homemade σιρόπια και bitters δικής τους παραγωγής, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν θα βρείτε και κάποιο από τα πιο κλασικά. Για εσάς που αγαπάτε το κρασί, διαθέτει μια προσεγμένη wine list με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, κάποιες από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι, καθώς και σπιτική σανγκρία. 

14foivos_vissi

 Άξιο αναφοράς, ωστόσο, είναι και το food menu, καθώς αποτελείται από κρύες προτάσεις όπως σαλάτες, μπαγκέτες και μπρουσκέτες με το club sandwich και την πίτσα να βρίσκονται ήδη στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται την ώρα της παραγγελίας homemade.  Η μουσική κινείται σε ρυθμούς 80’s – 90’s με ξένες και ελληνικές επιτυχίες, δεν λείπουν βέβαια οι disco και funky βραδιές με το χορό και το κέφι να κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα cocktail επιμελείται ο Πάνος Παπαδήμος

ΤΟ COCKTAIL:  “Zombie” 

Συνταγή 

60ml rum

20ml dark rum

20ml overproof rum 

10ml passion fruit puree

30ml pineapple puree

20ml fresh lime

30ml simple syrup

3 dash angostura aromatic Bitters

17foivos_vissi

Kuko’s The Bar

Καλαμιώτου 4, Αθήνα, Τηλ. 210 3248897

Facebook link https://www.facebook.com/kukosbar/

Bar Supply
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.