Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ATHENS COCKTAILS

Athens Cocktails x Bazaar at Big Spoon

Τα Athens Cocktails, τα οποία μετράνε ήδη 4 χρόνια παρουσίας στον χώρο, βρέθηκαν την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Big Spoon Bar στην Αγία Παρασκευή για ένα μοναδικό Cocktail Party. Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν.
Επιμέλεια: Απέργης Γιώργος

Φωτογραφία: Άγγελος Τσαπ.

Τα Athens Cocktails, τα οποία μετράνε ήδη 4 χρόνια παρουσίας στον χώρο, βρέθηκαν την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Big Spoon Bar στην Αγία Παρασκευή για ένα μοναδικό Cocktail Party.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν και να γευτούν από το εξωτερικό Van Bar μοναδικά cocktail από τον ολοκαίνουριο κατάλογο του bar, τα οποία είχαν επιμεληθεί οι καταξιωμένοι Bartenders  του χώρου.

Ταυτόχρονα με το πάρτι διοργανώθηκε και bazaar με ομώνυμα ελληνικά brands ρούχων και κοσμημάτων προσφέροντας στους παρευρισκόμενους ένα καλοκαιρινό Shopping Mood παρέα με τα Nasilia Jewelry, Distressed Shop και Kamar Hats.

Eνημερωθείτε στις σελίδες των Athens Cocktails στο Facebook και στο Instagram, καθώς και στην ομώνυμη στήλη τους στο Popaganda.gr  για τα επόμενα μοναδικά Athens Cocktails πάρτι που θα ακολουθήσουν!

BIG SPOON, Αγίου Ιωάννου 65, Αγία Παρασκευή, Τηλ . 210 6019405 Facebook:  https://www.facebook.com/Big-Spoon-1544125712489690/
Athens Cocktails Facebook: https://www.facebook.com/athenscocktails1/
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.