Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popaganda#DocuSunday

#DocuSunday: «Αγόρασε Το Εισιτήριο, Κάνε Τη Βόλτα», παρέα με τον Hunter S. Thompson

“Buy The Ticket, Take The Ride” - Ένα ντοκιμαντέρ για τον Μεγάλο Αμερικάνο Αιρετικό.
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
#DocuSunday
Το ντοκιμαντέρ της εβδομάδας από την Popaganda. Γιατί, ό,τι κι αν σας έχουν πει, δεν υπάρχουν άχρηστες πληροφορίες.

http://youtu.be/ISNp4xWE3ag

Για κάποιο λόγο, με όλους αυτούς τους περίεργους, ενίοτε επικίνδυνους, τύπους που είδαμε να πρωταγωνιστούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές των προηγούμενων δύο εβδομάδων, έφερνα συνεχώς στο μυαλό μου τον Hunter S. Thompson. Και πιο συγκεκριμένα την ανεκδιήγητη καμπάνια του Μεγάλου Αμερικάνου Αιρετικού συγγραφέα για να γίνει σερίφης στο Άσπεν του Κολοράντο το 1970. Μια από τις πολλές αντισυμβατικές τρέλες του πατέρα της gonzo δημοσιογραφίας που τίναξε τα μυαλά του στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2005.

buy the ticket

Στο σημερινό #DocuSunday, λοιπόν, προβάλλουμε το Buy The Ticket, Take The Ride, ένα από τα πολλά ντοκιμαντέρ που έχουν γυριστεί για τον Thompson με πιο γνωστό φυσικά το Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson (2008) που είχε προβληθεί και στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Το Buy The Ticket, Take The Ride είναι παραγωγής 2006 σε σκηνοθεσία του σεσημασμένου ντοκιμαντερίστα Tom Thurman. Το ζουμί του δεν έχει να κάνει τόσο με μια ακόμα απόπειρα βιογραφίας, αλλά το φιλμ κυρίως εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο η ζωή, το έργο και φυσικά το αξεπέραστο attitude του Thompson επηρέασε (ή ακόμα και συμπορεύθηκε στο πέρασμα των χρόνων με) μια σειρά επιφανών προσωπικοτήτων του Χολυγουντ. Ο Johnny Depp και ο Bill Murray είναι τα πρώτα παραδείγματα που μας έρχονται στο μυαλό. Εμφανίζονται όμως κι άλλοι σταρ όπως Benicio del Toro, Sean Penn, John Cusack και ο τιτάνας Gary Busey.

Απολαύστε λοιπόν τη βόλτα και καλή προβολή!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.