Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaTV SHOWS

“Altered Carbon”: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς επιστημονικής φαντασίας του Netflix

Η νέα, και ίσως η πιο φιλόδοξη, σειρά του Netflix θέλει να αψηφήσει το θάνατο.

https://www.youtube.com/watch?v=qM7Eob4YFDQ

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της κυβερνοπάνκ σειράς Altered Carbon, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο νουάρ μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Richard K. Morgan και θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 2 Φεβρουαρίου 2018. H μεταφορά του στη μικρή οθόνη γίνεται από την Laeta Kalogridis (σεναριογράφος του Shutter Island) και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα πολύ μακρινό μέλλον, όπου η επιστήμη και η τεχνολογία έχουν κατακτήσει την αθανασία: μπορούν να μεταφέρουν την ανθρώπινη συνείδηση από ένα παλιό σώμα σε ένα καινούριο, με τους πλουσιότερους κατοίκους του πλανήτη να έχουν τη δυνατότητα της αιώνιας ζωής.

Πρωταγωνιστής και ήρωας της σειράς είναι ένα πρώην στρατιώτης (Joel Kinnaman), ο οποίος «ανασταίνεται» πολλά χρόνια μετά το θάνατό του, μέσω της συντηρημένης του συνείδησης. Το νέο του σώμα είναι χορηγία ενός πλούσιου επιχειρηματία (James Purefoy), o οποίος του ζητάει να εξιχνιάσει τον φόνο του προηγούμενου σώματός του.

Το τρέιλερ μας δείχνει ένα φουτουριστικά δυστοπικό μέλλον της Γης με πολλά νέον φώτα, σε μια σειρά που μοιάζει αρκετά προσεγμένη και υπόσχόμενη να μας ρουφήξει στον κυβερνοπάνκ κόσμο της.

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.