Κριός

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας πολύπλοκος, αλλά από την άλλη μεριά μπορείς να τον διαχειριστείς μια χαρά. Ίσως πρέπει να γίνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Μπορεί να έχεις νιώσει ότι κάπου έχεις κολλήσει και να αναζητάς έναν λόγο ή μια αφορμή για να γίνει μια μεγάλη κίνηση. Αυτός ο μήνας είναι καλός για κάτι τέτοιο.

Η νέα Σελήνη στις 4 μπορεί να μην είναι πολύ εύκολη. Μια σχέση οικειότητας είναι υπό εξέταση. Και ίσως τα κοινά οικονομικά σε αυτή τη σχέση να είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα.

Από την άλλη η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στα επαγγελματικά σου και θα σημειωθεί πρόοδος σε αυτόν τον τομέα. Αυτό είναι ένα σπουδαίο νέο. Στις 19 έχουμε και μια έκλειψη Σελήνης, η οποία φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό θέμα.

Αυτός ο μήνας είναι κάπως αφιερωμένος σε πρακτικά ζητήματα, τύπου επαγγελματικά και οικονομικά και είναι σίγουρο ότι από τον Δεκέμβριο το τοπίο θα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρο. Έχεις πολλή στήριξη, πάντως. Και αυτό φαίνεται και από τις εξαιρετικά αρμονικές όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τον Άρη.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος