friends-2000

Έχεις αναρωτηθεί πώς συνάδουν τα τηλεοπτικά Φιλαράκια με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Κι όμως υπάρχουν 25 τρόποι οι οποίοι θα άλλαζαν τη νοοτροπία που έχουν οι ήρωες της γνωστής σειράς αν υπήρχαν τα social media. Όσο κι αν τους θεωρείς διαχρονικούς και αγέραστους λόγω των συχνών επαναλήψεων που προβάλλονται ακόμα στην τηλεόραση, ένα άρθρο ίσως σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά τη σημερινή τους εξέλιξη συνυφασμένη με το κόσμο της τεχνολογίας χωρίς αυτό να τους καθιστά λιγότερο χαριτωμένους στα μάτια σου! 

1.Ο σοφός λαός στην περίπτωση της Ρέιτσελ και του Ρος θα έλεγε την παροιμία «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.»  Χωρίς πολλά λόγια η Ρέιτσελ θα «μπλόκαρε» το λογαριασμό του Ρος και για συμπαράσταση θα είχε του χιλιάδες φίλους της εκεί. Δεν θα υπήρχε κανένα επιχείρημα ως προς το εάν η Ρέιτσελ και ο Ρος ήταν σε διάλειμμα.

2.Η Μόνικα είναι από εκείνες που σου στέλνουν μηνύματα διαρκώς και στα καπάκια αισθάνεται την ανάγκη να σε πάρει τηλέφωνο για να σχολιάσετε κάτι που είδατε στο Facebook. 

3.H Φοίβη ως πιο «τρελή» καλλιτέχνης θα πόσταρε στον τοίχο του δικού της κοινωνικού δικτύου καταστάσεις που αφορούν την υψηλή διανόηση και ίσως καμιά φωτογραφία καλλιτεχνική γυμνή.

4.O Τζόι θα είχε εθιστεί στο Tinder και θα είχε χαθεί από προσώπου Γης.

5.Ο Γκάνθερ θα έστελνε μηνύματα στη Ρέιτσελ τύπου «τι κάνεις;» αλλά δε θα είχε στο μυαλό του ότι περιμένει απάντησή της.

6. Κάθε ηλεκτρονική συζήτηση με τον Τζόι θα ολοκληρωνόταν μ’ ένα χαριτωμένο εικονίδιο.

7. H Ρέιτσελ θα ανέβαζε άπειρες φωτογραφίες στο Instagram με το Ρος και για hashtag θα είχε: #mylobster, όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί.

8.Ο Ρος εννοείται πως θα πατούσε like από τα παιδικάτα της αγαπημένης του Ρέιτσελ.

9. Η Φοίβη δε θα ήταν σε θέση να ενημερώσει δύο άντρες γιατί ο ένας σίγουρα θα της είχε στείλει αίτημα σχέσης στο Facebook και αυτό θα τα διέλυε όλα.

10. Ο Τσάντλερ θα τρόλαρε διαρκώς στο διαδίκτυο με εριστικό τρόπο κυρίως λόγω σνομπισμού.

11. Η σχέση της Μόνικα και του Ρίτσαρντ θα αναζωπυρωνόταν όταν τυχαία θα συνομιλούσαν σε ένα chat room.

12. O Ρος θα δημιουργούσε ένα λογαριασμό στο Twitter μονάχα για να γράφει λογοπαίγνια με δεινόσαυρους. 

13. Όσον αφορά και πάλι τη Φοίβη θα αναλωνόταν σε βαρύγδουπες συζητήσεις με έναν επιστήμονα ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να κατεβάσει την εφαρμογή Whatsapp για να πάει ένα βήμα παραπέρα η σχέση της.

14. Ο πατέρας της Μόνικα και του Ρος θα επιδίωκε να τσεκάρει τα παιδιά με μια δόση τρομολαγνίας και υπερβολής.

15. Η Ρέιτσελ θα αποκαλυπτόταν ανεπανόρθωτα όταν θα έστελνε κατά λάθος μια γυμνή φωτογραφία στο αφεντικό της μέσω της εφαρμογής Snapchat.

16. Ο Ρος θα τα έκανε μαντάρα με τον αυτόματο συντονισμό στο You Tube.

17. H Έμιλυ θα έβαζε το Ρος να διαγράψει τη Ρέιτσελ από το Facebook και το Twitter. Θα  κρατούσε το Instagram εφόσον ο Ρος ανέβαζε φωτογραφίες δικές του.

18. Kανείς δε θα μάθαινε για την επανασύνδεση της Μόνικα και του Τσάντλερ ώσπου η Ρέιτσελ θα το μάθαινε και θα το αποκάλυπτε σε όλους.

19. Όλοι θα μάθαιναν για το μυστικό πάρτι αποκλειστικά και μόνο για ηθοποιούς του  Τζόι από τη στιγμή που θα πόσταρε γύρω στις 500 φωτογραφίες από τους φίλους του εκεί.

20. Ο Τσάντλερ δε θα έβρισκε δουλειά γιατί είναι πνευματώδης και αυτό θα τον έκανε διάσημο στο You Tube. 

21. Η Ρέιτσελ θα προσπαθούσε να δώσει σημασία στα λεγόμενά σου, ενώ συγχρόνως θα έκανε μέσω του κινητού της online αγορές.

22. H Ρέιτσελ και ο Ρος θα τσακωνόντουσαν σοβαρά για το αν πρέπει να ανεβάσουν στο Instagram φωτογραφίες της κόρης τους.

23. Το συναίσθημα του Ρος στην κατάστασή του στο Facebook θα ήταν για κάνα χρόνο: «Ο Ρος αισθάνεται καλά.»

24. Η Μόνικα θα ανέβαζε 5.000 φωτογραφίες όντας έγκυος αναγκάζοντας τον Τσάντλερ να σχηματίσει με τα χέρια του καρδιά πάνω στην κοιλιά της.

25. Στο τέλος της ημέρας θα παρέμεναν φίλοι – περισσότερο όμως στο Facebook παρά στην πραγματική ζωή.

Πηγή: thoughtcatalog.com