Κριός

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας πολύ πιο ήσυχος από τον Αύγουστο, ακόμη και αν είναι η αρχή της νέας σεζόν που για πολλούς είναι μια περίοδος με πολλές ανακατατάξεις. Η έμφαση για σένα θα δοθεί στη δουλειά και στις σχέσεις. Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον οίκο της εργασίας και των καθημερινών σου υποχρεώσεων και αποστολών και θα φέρει αρμονία σε αυτούς τους τομείς. 

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 9 και μπορεί να επιστρέψουν σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν, επειδή θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου. Μπορεί κάποιες συμφωνίες να επανεξεταστούν και αυτό φαίνεται ότι γίνεται προς όφελός σου. Στις 23 θα περάσει στην Παρθένο και είναι σημαντικό να μην αφήνεις εκκρεμότητες και να τακτοποιείς όλα όσα πρέπει το συντομότερο. Η καλύτερη περίοδος για συγύρισμα, εσωτερικό και εξωτερικό. 

Η νέα Σελήνη στις 25 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και φέρνει ανανέωση, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς τουλάχιστον για δέκα μέρες μετά την ολοκλήρωσή της. Το καλύτερο είναι ότι στο ίδιο σημείο, λίγες μέρες μετά, δηλαδή στις 29 θα βρεθεί και η Αφροδίτη. Εκτός από γερές σχέσεις, νέες γνωριμίες και συνεργασίες, η ερωτική σου ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος