Κριός

Ο Μάρτιος διαφέρει στο ότι σίγουρα δεν είναι τόσο αργός όσο ο Φεβρουάριος, ίσως το πάγωμα που έφερε στις εξελίξεις ο προηγούμενος μήνας να μην ταίριαζε καθόλου με τη φύση σου, που είναι αυτή του ενθουσιασμού και της δράσης.

Από τις αρχές του μήνα ο κυβερνήτης σου, Άρης, θα περάσει στους Διδύμους και αυτό είναι καλό για δύο λόγους, ο πρώτος είναι ότι όσο βρισκόταν στον Ταύρο, δηλαδή στα οικονομικά σου, τα έξοδα ήταν μάλλον πολλά. Ο δεύτερος είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος περισσότερο κοινωνική, επικοινωνιακή και γενικότερα ανοιχτότητας, κάτι που σου ταιριάζει πολύ. Κάποιες φορές μπορείς να αποφεύγεις η επικοινωνία να γίνεται έντονη, πάντως και σίγουρα αυτό είναι καλύτερο για όλους.

Στις 13 η νέα Σελήνη ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα μέσα σου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είσαι συντονισμένος με τον εαυτό σου και ότι βάζεις πολλά πράγματα σε μια σειρά στο μυαλό σου. Είσαι σε μια φάση που προσπαθείς να βελτιώσεις πολλούς τομείς και ανάμεσα σε αυτούς και τον εαυτό σου.

Η Αφροδίτη στις 21 έρχεται στο ζώδιό σου την κατάλληλη στιγμή. Όταν επιδιώκεις μια ανασυγκρότηση μέσα σου, έρχεται και η ανασυγκρότηση εξωτερικά και στις σχέσεις σου

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος