Κριός

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας στον οποίο θα μπουν σταδιακά πολλά στη θέση τους, σε αυτήν που ήταν ή σε αυτήν που πρέπει να είναι. Τη δεύτερη μέρα του μήνα ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Αιγόκερω, στον δέκατο οίκο σου δηλαδή, όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Είναι πιθανό να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά και να εξελιχθεί αυτός ο τομέας. Ο Κρόνος στο τελευταίο πέρασμά του από τον Αιγόκερω θα σε επιβραβεύσει για τις προσπάθειες που έκανες και ενδεχομένως για τις πιέσεις που βίωσες τα τελευταία χρόνια.

Στις 5 έχουμε την τρίτη κατά σειρά έκλειψη του καλοκαιριού, αυτή τη φορά στον Αιγόκερω, στο ίδιο σημείο με τον Κρόνο, και φαίνεται ότι ολοκληρώνεται ένα επαγγελματικό θέμα ή μια συμφωνία. Ο Ερμής από τις 12 θα κινείται ορθόδρομα και θα ανοίξουν οι δρόμοι μπροστά σου για να ασχοληθείς με τους στόχους σου, χωρίς να φοβάσαι καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις.

Η νέα Σελήνη στις 20 ανανεώνει το κλίμα σε μια στενή προσωπική ή οικογενειακή σχέση και μπορεί να σε βρίσκει να αποφασίζεις αλλαγές στο σπίτι, μετακόμιση ή συγκατοίκηση.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος