Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.11.2023

Τότι: «Ας κάνει δικό της πρωτάθλημα η Γιουβέντους»!

Έξαλλος ο αρχηγός της Ρόμα, μετά το δύσκολο ντέρμπι με τη Γιούβε χθες το βράδυ.
Τότι: «Ας κάνει δικό της πρωτάθλημα η Γιουβέντους»!

Εμείς μπορεί να μην είχαμε αγωνιστική χθες αλλά είδαμε μεταξύ άλλων το φοβερό χθεσινοβραδινό ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρόμα που ήταν πολύ έντονο απ’όλες τις απόψεις και όπως συνηθίζεται μετά από τα δικά μας αντίστοιχα ματς, έχουμε ακόμη φωνές και διαμαρτυρίες από την πλευρά των Ρωμαίων για τη διαιτησία του Ρόκι.

Ο καπιτάνο Τότι έκανε δηλώσεις στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα, βγάζοντας χολή για τη «βέκια σινιόρα», λέγοντας: «Δεν μου αρέσει καθόλου να μην παίρνουμε πόντους μετά από μία καλή εμφάνιση. Δυστυχώς έγινε αυτό που είδαν όλοι. Υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται πάντα εδώ και χρόνια και καθορίζουν τις χρονιές μας. Εάν ο διαιτητής επηρέασε το ματς; Δεν ξέρω αν ήταν ο διαιτητής ή κάτι άλλο. Θα ειπωθούν πολλά για αυτό το ματς αλλά αυτοί θα πρέπει να κάνουν ένα δικό τους πρωτάθλημα καθώς είτε με τον καλό είτε με τον άσχημο τρόπο νικούν πάντα.

Οι σημερινές εικόνες μιλούν ξεκάθαρα. Όλη η Ιταλία θα ήθελε να πει τα πράγματα που λέω εγώ αυτή τη στιγμή. Τα τρία τέρματά τους ήταν αντικανονικά. Όταν υπάρχει αμφιβολία σε αυτούς δίνεται πάντα πέναλτι. Αντίθετα το πέναλτι που έγινε σε μένα ήταν καθαρό.

Όταν θα σταματήσω να παίζω θα μπορώ να μιλήσω με μεγαλύτερη ευκολία. Η Ρόμα δεν τα παρατάει αλλά δεν θέλω να κοροϊδευω τους οπαδούς δίνοντας υπόσχεση για το σκουντέτο επειδή έτσι δεν μπορείς να το κατακτήσεις, είδατε τι συνέβη.

Για όσο υπάρχει η Γιούβε εμείς θα ερχόμαστε πάντα δεύτεροι. Το έχω πει και θα το λέω πάντα, πρέπει να κάνουν ένα δικό τους πρωτάθλημα ξεχωριστό. Εμείς είμαστε ανταγωνιστικοί όταν όμως τους αντιμετωπίζεις συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν».

Μένει να δούμε την αντίδραση της Γιούβε ή της Ομοσπονδίας για τις δηλώσεις του αρχηγού των Ρωμαίων.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.