Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.07.2022

Γιαννάκος: «Κρατούν κλειστές ΜΕΘ για VIP ασθενείς» [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε μια εξοργιστική καταγγελία για κλίνες ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό που παραμένουν κλειστές για «VIP ασθενείς» προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.
Γιαννάκος: «Κρατούν κλειστές ΜΕΘ για VIP ασθενείς» [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε μια εξοργιστική καταγγελία για κλίνες ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό που παραμένουν κλειστές για «VIP ασθενείς» προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννάκος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατήγγειλε ότι από τις 647 κλίνες ΜΕΘ που διατίθενται για περιστατικά κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, οι 47 παραμένουν κενές, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 114 ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία.

«Με βάση το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Υγείας λειτουργούν 647 κλίνες ΜΕΘ για περιστατικά κορωνοϊού. Με τα στοιχεία που δίνονται οι διασωληνωμένοι είναι 714. Άρα ακόμα και όλοι διασωληνωμένοι να ήταν στις ΜΕΘ, υπάρχουν τουλάχιστον 114 ασθενείς με κορωνοϊό που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ επί πολλές μέρες, ενώ πολλοί χάνουν τη ζωή τους. Και ρωτώ εγώ αφού έχουμε 114 εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένους γιατί οι 47 κλίνες δε γεμίζουν;», επισήμανε.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.