Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
03.07.2022

Ερίκ Καντονά: «Δεν θα δω το Μουντιάλ του Κατάρ, πεθαίνουν χιλιάδες εργάτες στα γήπεδα»

«Δεν με απασχολεί να δω το επόμενο Μουντιάλ, το οποίο για μένα δεν είναι πραγματικό» δηλώνει ο Καντονά επιτιθέμενος στο Κατάρ, το οποίο διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, καθώς «εργάτες έχουν πεθάνει προσπαθώντας να χτίσουν τα γήπεδα».
Ερίκ Καντονά: «Δεν θα δω το Μουντιάλ του Κατάρ, πεθαίνουν χιλιάδες εργάτες στα γήπεδα»

«Δεν με απασχολεί να δω το επόμενο Μουντιάλ, το οποίο για μένα δεν είναι πραγματικό» δηλώνει ο Ερίκ Καντονά επιτιθέμενος στο Κατάρ, το οποίο διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, καθώς «έχουν πεθάνει προσπαθώντας να χτίσουν τα γήπεδα».

«Τις τελευταίες δεκαετίας έχουν φιλοξενηθεί διοργανώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή τα Μουντιάλ, σε χώρες που αναπτύσσονται όπως η Ρωσία ή η Κίνα. Όμως το Κατάρ δεν είναι χώρα του ποδοσφαίρου. Ούτε είμαι αντίθετος στο να φιλοξενούν το Μουντιάλ χώρες όπου υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης και προώθησης του ποδοσφαίρου όπως η Αφρική ή η ΗΠΑ τη δεκαετία του ’90» δηλώνει ο θρύλος του ποδοσφαίρου στη Daily Mail.

«Όμως, στο Κατάρ, η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική. Όλα γίνονται για τα λεφτά νομίζω. Τους νοιάζουν μόνο τα χρήματα. Ο τρόπος που εκμεταλλεύτηκαν τους εργάτες που έχτισαν τα γήπεδα είναι φρικτός. Έχουν πεθάνει χιλιάδες άνθρωποι κι εμείς θα πανηγυρίσουμε για το Μουντιάλ;» τόνισε ο Ερίκ Καντονά αναφερόμενος στους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους κατά την κατασκευή του αθλητικών εγκαταστάσεων που θα φιλοξενηθεί το Μουντιάλ του 2022.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.