Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
15.08.2022

Επιβάτης σε πανικό θέλησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου

Το τρομακτικό συμβάν έγινε στην πτήση FR5253 της Ryanair που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Σεβίλης με προορισμό τη Βουδαπέστη.
Επιβάτης σε πανικό θέλησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες μιας πτήσης από την Ισπανία με προορισμό την Ουγγαρία, όταν ξαφνικά έναν άνδρας που επίσης ταξίδευε με το ίδιο αεροπλάνο έπαθε κρίση πανικού και επιχείρησε να ανοίξει μία από τις πόρτες για να κατέβει! Το τρομακτικό συμβάν έγινε στην πτήση FR5253 της Ryanair που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Σεβίλης με προορισμό τη Βουδαπέστη.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που τράβηξε άλλος επιβάτης, ο άνδρας φέρεται να έχασε την ψυχραιμία τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και μέσα στον πανικό του ήθελε να ανοίξει την πόρτα και να πηδήξει από το αεροπλάνο… εν πτήσει και περίπου στις 40.000 πόδια! «Σας παρακαλώ… θέλω να βουτήξω» ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά στους αεροσυνοδούς!

https://www.youtube.com/watch?v=FQ2Gqq_7rAg&ab_channel=AIONSURCOMUNICACI%C3%93N

Όπως ήταν φυσιολογικό, ολόκληρη η πτήση πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές και αυτός που τους γλίτωσε όλους από τα χειρότερα ήταν ένας σεκιούριτι που αν και εκτός υπηρεσίας, κατάφερε να σταματήσει τον επιβάτη που αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα. Οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, χωρίς αποτέλεσμα και όταν εκείνος σηκώθηκε από το κάθισμά του για να ανοίξει την πόρτα, είχε φτάσει η στιγμή που ή θα οδηγούσε σε ξαφνική αποσυμπίεση της καμπίνας ή κάποιος θα τον ακινητοποιούσε!

Ευτυχώς, εκεί έδρασε ο σεκιούριτι, ο οποίος μαζί με άλλους επιβάτες κατάφεραν να ρίξουν στο πάτωμα τον επιβάτη που είχε γίνει πια επικίνδυνος και τον ακινητοποιήσουν. Στη συνέχεια παρέδωσαν τον άντρα στις ουγγρικές αρχές μόλις η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Βουδαπέστη. Στο βίντεο που τράβηξαν άλλοι συνεπιβάτες καταγράφηκαν όλες οι δραματικές στιγμές που έζησαν μέσα στο αεροπλάνο. (Πηγή: Reader.gr)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.