Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.07.2022

Το διαμέρισμα του Kurt Cobain και της Courtney Love στο Airbnb

Αν είσαι Nirvana fan και σε βγάλει ο δρόμος στο L.A., τώρα ξέρεις που πρέπει να μείνεις.
Το διαμέρισμα του Kurt Cobain και της Courtney Love στο Airbnb

Ο Brandon Kleinman – ο τωρινός ενοικιαστής του διαμερίσματος που έμενε ο Kurt Cobain μαζί με την Courtney Love  στην περιοχή του Fairfax κατά τη χρονική περίοδο 1991-1992 – ο οποίος μένει στο διαμέρισμα από το 2011- νοικιάζει ένα από τα υπνοδωμάτιά του τα τελευταία δύο χρόνια και μίλησε στο Vulture για την εμπειρία του να μένεις σε ένα χώρο που, λίγο-πολύ, γράφτηκε μουσική ιστορία.

«Περίπου μια φορά στις 60 μέρες, έρχεται ένας περίεργος, ηλικιωμένος κύριος, ο τύπος του ροκά, κάπως «καμένος», και μου χτυπά την πόρτα λέγοντας “Ξέρεις τι συνέβαινε κάποτε εδώ πέρα;”», περιγραφή ο Kleinman.

airbnb

Από ότι φαίνεται, ωστόσο, η ιστορία του διαμερίσματος δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην εύρεση ενοικιαστών. Ο Kleinman λέει πως έχει καταφέρει να νοικιάσει το δωμάτιο και ένα τμήμα του μπάνιου «τέσσερις ή πέντε φορές το χρόνο» και πως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος δεν τον είχε ενημερώσει καν πως αυτό ήταν κάποτε το σπίτι του Cobain και της Love, παρά μόνο όταν υπέγραψε το συμβόλαιο. «Το κράτησε μυστικό γιατί δεν μπορούσε να βρει καλούς ενοικιαστές όταν διαφήμιζε το ιστορικό του διαμερίσματος», λέει ο Kleinman. 

Στην αγγελία που έχει ανεβάσει ο Kleinman στο site της Airbnb, ισχυρίζεται πως ο Cobain έγραψε το «Heart-Shaped Box» (ναι, το τραγούδι για το αιδοίο της Courtney Love) στην μπανιέρα αυτού του διαμερίσματος, μια ιστορία που όμως δεν έχει εξακριβωθεί ποτέ. Η ίδια μπανιέρα, πάντως, φαίνεται πως ήταν η αφορμή που το διάσημο ζευγάρι άφησε το διαμέρισμα, καθώς είχε πρόβλημα διαρροής.

Επειδή όμως ένα ταξίδι στο L.A. μπορεί να μοιάζει σαν άπιαστο όνειρο αυτή τη στιγμή, υπομονή μέχρι της 4 Μαΐου, όταν και θα κάνει πρεμιέρα το «Kurt Cobain: Montage of Heck» στο HBO. 

Δείτε το treiler του “Montage of Heck” και διαβάστε για το ντοκιμαντέρ στην στήλη του Παναγιώτη Μένεγου #DocuSunday. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.