Λατρεύω τα φωτεινά σπίτια που λούζονται με φως, έχουν χρώμα και φυτά και που όταν μπαίνεις σε αυτά, ακόμα και αν μένεις στην πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή, μεταφέρεσαι σε μαγικά νησιά (που λέει και το τραγούδι). Η αισθητική και η καθαριότητα του σπιτιού μας παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στη διάθεσή μας. Όλοι θέλουμε να ζούμε, να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε σε έναν χώρο που γλυκαίνει τη ψυχή μας και που ακόμα και 10 ευρώ να έχουμε στο λογαριασμό μας μέχρι να τελειώσει ο μήνας, εμείς αισθανόμαστε σαν βασιλιάδες και βασίλισσες μέσα σε αυτό.

Για μένα, που τα τελευταία χρόνια έχω γίνει ο ορισμός της σπιτόγατας, το να έχω ένα σπίτι που με κάνει να νιώθω ηρεμία, ευτυχία είναι πολύ σημαντικό. Πέρα όμως από τη διακόσμηση, σημαντικό ρόλο παίζει και το άρωμα ενός σπιτιού. Είχα γράψει και στο παρελθόν για διάφορα αρώματα χώρου, που πρότεινε ένας πολύ καλός μου φίλος – master στις μυρωδιές – και τώρα θέλω να σου μιλήσω για την πρόσφατη ανακάλυψή μου, τα υπέροχα ελληνικά κεριά Pyralis Co, τα οποία θα κάνουν το σπίτι σου να μυρίζει εξωτική παραλία.

Τα κεριά Pyralis Co είναι 100% από σόγια γερμανικής προέλευσης (λάτρεψα αυτό που έχει άρωμα παπάγια και μάνγκο), ενώ το φιτίλι τους είναι βαμβακερό. Πέρα από το vegan, τα κεριά σόγιας δεν είναι τοξικά και δεν παράγουν αναθυμιάσεις, ενώ επίσης είναι βιοδιασπώμενα. Με λίγο ζεστό νερό και σαπούνι διαλύεται και ξεπλένεται! Μία ακόμα σημαντική πληροφορία είναι πως έχουν 30% περισσότερο χρόνο καύσης (καίγονται για 30 ώρες) από τα κεριά παραφίνης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ladypapaya.com