Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ΑΓΟΡΑ

Όταν δεν μπορείς εσύ να πας στο Halloween Party, η Wolt φέρνει το Halloween Party σε σένα

Γιόρτασε την πιο τρομακτική γιορτή του χρόνου με τη Wolt. Η πιο κουλ εφαρμογή food delivery φέρνει στην πόρτα σου Halloween ροφήματα, γλυκά και φαγητά στα οποία δεν μπορείς να αντισταθείς.

Joshua Tree Café

Ο Οκτώβρης έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια να είναι ο πιο spooky μήνας του χρόνου. Όλοι μας άλλωστε, βλέπαμε από μικροί αμερικάνικες ταινίες με παιδάκια να κάνουν trick or treat, κολοκύθες με πρόσωπα στις αυλές των σπιτιών και μικρούς και μεγάλους να φορούν τις πιο τρομακτικές και ευφάνταστες στολές τους. Τα τελευταία χρόνια όμως, το Halloween έπαψε να είναι κάτι που απλά βλέπαμε στις ταινίες και τις σειρές. Αρχίσαμε και στην Ελλάδα να κάνουμε Halloween parties και να κυκλοφορούμε μασκαρεμένοι τον Οκτώβριο.

Cap-Cap

Ο φετινός Οκτώβριος όμως, είναι κάπως διαφορετικός από όλους τους προηγούμενους. Φέτος, καλούμαστε να μείνουμε λίγο παραπάνω σπίτι μας και να αποφύγουμε τα parties, για να προστατεύσουμε όχι μόνο την δική μας υγεία, αλλά και την υγεία των γύρω μας. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν θα γιορτάσουμε το Halloween, απλά θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο εφευρετικοί και να γιορτάσουμε στο σαλόνι μας με τους άμεσα κοντινούς μας ανθρώπους.

Dennis Donuts

Βέβαια, η Wolt φρόντισε το φετινό Halloween να μην έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα προηγούμενα. Εμείς το μόνο που μένει να κάνουμε, είναι να διαλέξουμε την αγαπημένη μας spooky ταινία, να διακοσμήσουμε το σπίτι μας με κολοκύθες και αστείους σκελετούς και κυρίως να μπούμε στο mood των ημερών. Όλα τα άλλα θα τα φροντίσει η Wolt, που θα φέρει στην πόρτα σου τα πιο «τρομακτικά» Halloween ροφήματα, γλυκά και φαγητά. Δύσκολο να αντισταθείς.

Fresh

Starbucks

Tyco

Starbucks, Cap Cap Corner, Bubbletale και Dennis Donuts, Burger Joint, είναι μερικά μόνο από τα συνεργαζόμενα μαγαζιά που έχουν κάνει πιο «τρομακτικό» το μενού τους και σε περιμένουν να απολαύσεις  τις spooky δημιουργίες τους. Γλυκές, αλλά και αλμυρές συνταγές, έρχονται κατευθείαν στην πόρτα σου, για να απογειώσουν την Halloween ατμόσφαιρα. Ποιός είπε ότι το σαλόνι μας, δεν μπορεί να είναι το επίκεντρο του φετινού Halloween; Με μια απλή αναζήτηση στην εφαρμογή της Wolt, θα μπορείς να μπεις στις σελίδες του Fresh, του Emi’s Cupcakes, του Tyco ή του Joshua Tree Café και να κάνεις την δική σου «στοιχειωμένη» παραγγελία, που θα δώσει άλλη γεύση στην πιο τροκαμτική βραδιά του χρόνου.

Emi’s Cupcakes

Burger Joint

Άλλωστε, αν δεν μπορέσουμε να πάμε εμείς στο Halloween Party, θα το φέρει η Wolt στο σαλόνι μας. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να το απαολάυσουμε.

Με τον κωδικό POPAGANDA5, έχεις 5€ έκπτωση στην πρώτη παραγγελία από τη Wolt. Καλή απόλαυση.
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.