Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaDIGITAL STORIES

Γιατί το Chelsea Handler: Gotta Go! είναι το app που περιμένουμε πώς και πώς;!

Είναι η εφαρμογή που όλοι έχουμε ευχηθεί κάποια στιγμή να υπήρχε, το app που μπορεί να μας βγάλει από κάθε λογής δύσκολη, άβολη ή βαρετή κατάσταση 24/7. Και δεν διατίθεται ακόμα!!!
chelsea-handlers-new-app-will-get-you-out-of-bad-dates-and-awkward-meetings.jpg

Μια αίθουσα γεμάτη χαρτογιακάδες που λένε το μακρύ και το κοντό τους. Πληροφορίες να πηγαινοέρχονται ένθεν κι ένθεν, φωνές από ‘δω, φωνές από ‘κει, τοποθετήσεις επί τοποθετήσεων και κάπου εκεί χωμένοι κι εσείς. Για κάποιον λόγο που δεν ξέρετε, για ένα θέμα που δεν σας αφορά, να χάνετε τον χρόνο σας σε μια συνάντηση που θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένα απλό email. Οι 1001 τρόποι αυτοκτονίας που σίγουρα θα έχετε σκεφτεί με τη συμπλήρωση μίας ώρας είναι απόλυτα δικαιολογημένοι όμως, ελάτε, παραδεχτείτε το: θα δίνατε και το μισό σας βασίλειο για να σας καλέσει κάποιος και να σας βγάλει, δήθεν χωρίς τη θέλησή σας, από το meeting room του θανάτου. Ε, αυτός ο κάποιος όχι απλά υπάρχει αλλά έχει και ονοματεπώνυμο: Τσέλσι Χάντλερ!

Η Τσέλσι Χάντλερ (απλή συνωνυμία με τη λονδρέζικη ομάδα), που λέτε, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση αμερικανίδας τηλεπερσόνας αφού έχει καταπιαστεί με πολλά και διάφορα. Μεταξύ αυτών είναι και μια σειρά ντοκιμαντέρ για λογαριασμό του Netflix (τα Chelsea Does), στο πλαίσιο των οποίων λάνσαρε το Chelsea Handler: Gotta Go!, ένα app που ταιριάζει γάντι σε καταστάσεις σαν κι αυτές που διαβάσατε στην προηγούμενη παράγραφο! Ουσιαστικά, επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργεί… δικαιολογίες τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή για να «ξεγλιστρήσει» από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Εκείνος απλά ορίζει την ώρα που θα «σκάσει» το μήνυμα ή το τηλεφώνημα και… περιμένει!

519447145_c_o

Σε περίπτωση που πρόκειται για μήνυμα, το περιεχόμενό του είναι ακριβώς αυτό που έχει συντάξει από πριν ο χρήστης. Αν όμως μιλάμε για κανονικό τηλεφώνημα, τότε όχι απλά ακούγεται «ομιλία» αλλά πρόκειται για τη φωνή της ίδιας της Χάντλερ η οποία εξηγεί λεπτομερώς πώς θα πρέπει να αντιδράσει αμέσως μετά εκείνος ώστε να γίνει ακόμα πιο πιστευτή η «ερμηνεία» του! Πρακτικά λοιπόν, το μόνο που έχει να κάνει ένας προνοητικός τύπος, είναι να φτιάξει πεντέξι δικαιολογίες για να ‘χει πρόχειρες και όταν δει πως τα πράγματα… σκουραίνουν, να ενεργοποιήσει εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στην περίσταση ώστε να γίνει Λούης και μάλιστα έχοντας και το τέλειο «άλλοθι»!

chelsea-handler-gotta-go

Αυτά ήταν τα καλά νέα. Πάμε τώρα στα κακά: το Chelsea Handler: Gotta Go! δεν είναι πουθενά στο App Store! Όσο κι αν ψάξαμε, στο ελληνικό App Store δεν το βρήκαμε! Η λογική λέει πως διατίθεται μόνο στην αμερικάνικη εκδοχή του, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Το app άλλωστε κυκλοφόρησε φέτος, οπότε θέλουμε να πιστεύουμε πως συν τω χρόνω θα το δούμε όχι μόνο και στο ευρωπαϊκό App Store αλλά και στο Google Play του Android. Μέχρι τότε… υπομονή!

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.