Συνήθως 1 στα 3 μηνύματα που λαμβάνω τον τελευταίο καιρό έχουν να κάνουν με το τι προϊόντα περιποίησης και υγιεινής χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα, τόσο για μένα όσο και για τη μικρή μου Χλόη. Έτσι, λοιπόν, έκανα μία μικρή λίστα με τα 6 πράγματα τα οποία έχουν μπει πλέον για τα καλά στη νέα μου καθημερινότητά και τα οποία αν είσαι νέα μαμά θα σε συμβούλευα να τα δοκιμάσεις και εσύ. Βέβαια, κάποια από αυτά μπορείς να τα δοκιμάσεις ακόμα και αν δεν είσαι καθόλου μαμά, γιατί απλά αξίζουν.

Lavera – Σαμπουάν – Αφρόλουτρο Baby & Kinder Neutral

Είναι vegan, cruelty free και περιέχει βιολογικό έλαιο νυχτολούλουδου που προστατεύει το παιδικό δέρμα από την ξηροδερμία, καθώς και βιολογική αλόη που ενυδατώνει και καταπραϋνει το δέρμα. Δεν περιέχει σαπούνι, συνθετικά αρώματα, χρωστικές και συντηρητικά.

Lavera – Κρέμα Αλλαγής Πάνας Baby & Kinder Neutral

Lavera και εδώ. Αυτή η κρέμα προστασίας με ψευδάργυρο και σύνθεση τεσσάρων πολύτιμων βιολογικών φυτικών ελαίων καταπραϋνει το δέρμα, το φροντίζει και το προστατεύει από συγκάματα απομακρύνοντας την υγρασία. Είναι ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα στην περιοχή της πάνας, ενώ επίσης το βιολογικό νυχτολούλουδο, που περιέχει, με την υψηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα και σημαντικά θρεπτικά συστατικά υποστηρίζει τη φυσική ικανότητα αναγέννησης του δέρματος.

Masmi σερβιέτες λοχείας

Ό,τι καλύτερο μπορεί να αγγίξει το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής μίας γυναίκας που μόλις γέννησε.
Οι σερβιέτες λοχείας και μετεγχειρητικής χρήσης Masmi είναι από 100% πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι, το οποίο αναπτύσσεται χωρίς τη χρήση χημικών ζιζανιοκτόνων, λιπασμάτων ή παρασιτοκτόνων. Κοινώς, δεν θα σε ερεθίσει καθόλου και δεν θα σε κάνει να πηγαίνει σαν παπί από την ενόχληση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ladypapaya.com