Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

100 παρά δύο ιδέες για το τι μπορεί να συναντήσετε στο Spooktacular Halloween Night του six d.o.g.s

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου τα φαντάσματα θα ξαναβγούν στο Μοναστηράκι.[Εικόνες]
Φωτογραφίες: Πηνελόπη Γερασίμου, Ιωάννα Χατζηανδρέου, Μαρίζα Καψαμπέλη, Mike Tsolis, Αλέξανδρος Πετσάβας.

Μέχρι το 2012 το Halloween ήταν κάτι που στην Ελλάδα έβλεπε κανείς μόνο στις αμερικάνικες ταινίες. Εκείνη τη χρονιά όμως το six d.o.g.s έκανε το πρώτο του A Spooktacular Halloween Night και η τελευταία νύχτα του Οκτώβρη στην Αθήνα δεν θα ήταν ποτέ ξανά ίδια. 

Από τότε μέχρι σήμερα τα Halloween parties τα πλάσματα της νύχτας δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους στην Αβραμιώτου κι εκεί, ανάμεσα σε καπνούς, νυχτερίδες κι αράχνες, στήνεται ένα από τα μεγαλύτερα και αυθεντικότερα parties της χρονιάς!

Στην έβδομη χρονιά του φέτος το Spooktacular Halloween Night του six d.o.g.s ετοιμάζεται, όπως δηλώνει, η δημιουργική του ομάδα να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό επιστρατεύοντας ακόμα περισσότερα tricks and treats! 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

Μουσική από τις μόνο_ντέκα και  Matina Sous Peau.  Best Costume Contest by attrattivo. Το δύσκολο αυτό έργο της επιλογής αναλαμβάνει μια Spooktacular κριτική επιτροπή. Εσείς βάλτε τα τρομακτικά σας, ελάτε να φωτογραφηθείτε στο ειδικό Horror Photo Booth, δηλώστε συμμετοχή και διεκδικείστε δωροεπιταγές attrattivo και Halloween εκπλήξεις!

Spooky Clown Show by Askew & Tracy: Τι είναι τρομακτικότερο από έναν κλόουν; Δύο κλόουν και μάλιστα ερωτευμένοι! Οι Αμερικανοί καλλιτέχνες τσίρκου και μπουρλέσκ Askew και Tracy αναλαμβάνουν να κάνουν τη νύχτα της 31ης Οκτώβρη ακόμα λίγο πιο ανατριχιαστική. 

Special screening, John Carpenter’s “Halloween” στο Μπάγκειον παρέα με το flix.gr: γυρίζουμε 40 χρόνια πίσω για να δούμε μαζί την πρώτη «Νύχτα με τις Μασκες» του Τζον Κάρπεντερ στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον στην Ομόνοια σε μια προβολή φτιαγμένη για να στοιχειώσει ακόμη και τους πιο τολμηρούς. Επισκεφθείτε το flix.gr για πληροφορίες και προσκλήσεις. 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.