shut_up_little_man_cropped

Σκηνή από το ντοκιμαντέρ Shut Up Little Man!

ΟΘΟΝΗ: Shut Up Little Man!  στο Exile Room

Το “Shut Up Little Man” του Matthew Bate είναι το χρονικό της γέννησης ενός cult θρύλου. Τη δεκαετία του ’80, τότε που η κασέτα ήταν το αγαπημένο αξεσουάρ των punkers,  δύο φίλοι από τα βαρετά βάθη της Αμερικής μετακόμισαν στο Σαν Φρανσίσκο για να βρουν νόημα στη ζωή αλλά κατέληξαν με  τους χειρότερους γείτονες: τον Peter και τον Ray, που για άγνωστους λόγους συγκατοικούσαν ανταλλάσσοντας βωμολοχίες όλη μέρα.

Exile room- Αθηνάς 12, 3ος όροφος, Μοναστηράκι, 2103223395- 21.00- Είσοδος: ελεύθερη

ΗΧΟΣ: DJ Vadim στο Six D.O.G.S. 

Ο Ρώσος DJ Vadim σε άλλη μια εμφάνιση στην Ελλάδα για μια διαδρομή στο δικό του χαρακτηριστικό ανοιχτό στιλ το οποίο παριλαμβάνει hip hop, neo-soul, drum ‘n’ bass και dancehall συστατικά. Πριν και μετά θα παίξει ο Kill Emil.

Six D.O.G.S.- Αβραμιώτου 6-8, 2103210510- 21:30 –Είσοδος: 7€

ΠΑΡΤΙ: Ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος στο Key bar

Οι ιδιοκτήτες της Kontakt Productions Χρήστος Αγγελόπουλος & Γιώργος Μωραΐτης στήνουν το δικό τους clubnight σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στέκια της Αθήνας,με καλεσμένους τόσο από το roster της Kontakt όσο και φίλους τους που θα βρεθούν μαζί τους στα decks του Key bar. Αυτήν την Πέμπτη στα decks του Key o Δημήτρης Παπασπυρόπουλος. (Ακούστε και το Poptape που έφτιαξε για την Popaganda ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος εδώ).

Key Bar- Πραξιτέλους 37, 2103230380- 21:30- Είσοδος: ελεύθερη

ΣΚΗΝΗ: Παραλλαγές Θανάτου στο θέατρο Πορεία

Μετά το Εθνικό Θέατρο, ο Γιάννης Χουβαρδάς επιλέγει τις Παραλλαγές Θανάτου του Νορβηγού συγγραφέα Γιον Φόσσε, με πρωταγωνιστές τους Νίκο Καραθάνο, Χρήστο Λούλη, Γιάννο Περλέγκα, Άλκηστις Πουλοπούλου, Μαρία Πρωτόπαπα, Λυδία Φωτοπούλου. Με αφορμή την αυτοκτονία μιας νέας γυναίκας ξετυλίγεται μια αλληγορία για την αγάπη, τη ζωή, τη γέννηση και το θάνατο, ένα ψυχογράφημα που οδηγείται από μια ποιητική και μεταφορική γλωσσική φόρμα.

Θέατρο Πορεία- Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69, 210821099- 21:00- Είσοδος: 15€ (Τετάρτη), 18? (Πέμπτη, Παρασκευή), 20€ (Σάββατο, Κυριακή), Φοιτητικό, νεανικό έως 23 ετών ανέργων (εκτός Σ/Κ): 12€. Άνεργοι (Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή): 12€

ΟΘΟΝΗ: Ο Δρόμος του Ορφέα στο Booze Cooperativa

Συνεχίζονται από Πέμπτη έως και Κυριακή οι προβολές της ταινίας του Κώστα Κολημένου “Ο Δρόμος του Ορφέα” στο μικρό αμφιθέατρο των 60 θέσεων. Υπάρχει διέξοδος για τον Ορφέα που ζει με τους γονείς του στην αποξενωμένη Αθήνα; Μαζί η μικρού μήκους ταινία “The Last World” του Πάνου Κουτσομιχάλη.
Booze Cooperativa-Κολοκοτρώνη 57, 2114000863- 21:30- Είσοδος: 5€με ποτήρι μπύρα ή κρασί