Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
ATHENS COCKTAILS

Baratin Presents “Pearmento” Cocktail

Τα μπαρ της Αθήνας προτείνουν τα αγαπημένα τους cocktail.
Επιμέλεια: Γιώργος Απέργης
Φωτογραφία: Άγγελος Τσαπ
Υποστήριξη: Bar Supply

Baratin. Ένας πολυχώρος με ατμόσφαιρα νεοϋρκέζικου loft, μεγάλες μαξιλάρες, τροπικά φυτά και ξεχωριστές γωνιές με homy διάθεση συνθέτουν το παζλ του Baratin Drink & Dine Home Bar. Ένα All Day Café-Bar που ξεκινά από το πρωί με brunch και βιολογικό καφέ από την επιβλητική custom made μηχανή του και συνεχίζει με μεγάλη λίστα signature και classic cocktail. Ρίχνοντας μια ματιά στην εκπληκτική μπάρα του μπορείς να επιλέξεις από την συνεχώς ενημερωμένη γκάμα από Rum, Gin, Tequila έως και Japanese Whisky. Φυσικά το κρασί έχει εξέχουσα θέση με την sommelier να επιλέγει 100+ ετικέτες ανερχόμενων γηγενών αλλά και διεθνών ποικιλιών σε μπουκάλι και πάνω από 24 σε ποτήρι, ικανά να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Όλα αυτά με την συνοδεία ενός μενού από επιλεγμένα πιάτα και ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Λίγα λόγια από τον bartender Βασίλη Κλαζίδη: «Εμπνέομαι από γεύσεις από την καθημερινή μου ζωή και προσπαθώ να τις μεταφέρω στο ποτήρι. Μου αρέσει επίσης πολύ η δημιουργικότητα μου να προέρχεται από μια απλή εικόνα ή  από κάποιο πρόσωπο το οποίο κάθεται απέναντι μου εκείνη τη στιγμή».

ΤΟ COCKTAIL:  “Pearmento”  

Συνταγή  

60ml Tanqueray Gin  

15ml Monin Pear syrup   

25ml fresh lime  

25ml homemade ginger syrup  

1 barspoon pink pepper   

Top up with 60ml Pimento Ginger Drink  

Garnish pear wedge and pink pepper   

Glass : Tumbler

Baratin, Λεωφόρος Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια. Τηλ: 2102522228 Facebook:  https://www.facebook.com/BaratinDrinkDineHomeBar/
Bar Supply – Εξειδικευμένη τροφοδοσία Cocktail Bars Facebook: https://www.facebook.com/barsupply.gr
POP TODAY
ΙΣΤΟΡΙΕΣ
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.