GiannisPapanikos_26_033663

Μετά από την μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου Adventure Tour στην Αθήνα, στις 11 Δεκεμβρίου, τα Experiential Urban Adventures Tours αποφάσισαν να ανέβουν στη συμπρωτεύουσα! Εκεί η Popaganda: “The Northern Version” θα σε βολτάρει μέσα από experiential happenings σε στενά της πόλης που μπορεί να μην είχες φανταστεί ποτέ! Αναρωτιέσαι τι θα περιέχει αυτή η συναρπαστική ξενάγηση στην μαγευτική πόλη της Θεσσαλονίκης; Αυτά ακριβώς που ζητούσες: live music sessions, πολύ χορό, street art & graffiti!

https://www.youtube.com/watch?v=Te4Ve11dgA4

Αλλά πόσα ξέρουμε εμείς οι Αθηναίοι ώστε να μιλήσουμε για τα μυστικά της Θεσσαλονίκης; Όχι πολλά και για αυτό ψάξαμε να βρούμε ένα φίλο να μας βοηθήσει. Τον βρήκαμε στο πρόσωπο του εξερευνητή- δημοσιογράφου Κωστή Ζαφειράκη που είναι μέλος της ομάδας Thessaloniki Walking Tours  που σαν στόχο έχει ν’ αναδεικνύει κρυμμένες όψεις της πόλης σε «συνομιλία» με την ιστορία και τον πολιτισμό και πάντα οργανώνει ενδιαφέρουσες θεματικές περιηγήσεις. Οπότε πάμε για κάτι το συναρπαστικό.

KOSTIS B

O Κωστής Ζαφειράκης.

Οι εμπειρίες όμως δε σταματούν μόνο στο Tour. Μετά τη βόλτα ακολουθεί After Tour Party στο Flip Side Bar, με δροσιστικά Cutty Sark cocktails & mixed drinks με Schweppes! Αυτή την Κυριακή, τον ρυθμό θα δίνουν από τα decks οι παραγωγοί του ZOO 90.8, που θα φροντίσουν για το χορό και τη διασκέδαση όλων των Urban Adventurers!

Κλείσε τώρα δωρεάν θέση για σένα και τους φίλους σου εδώ και ετοιμάσου για το πιο experiential Urban Adventures Tour που έχεις δει ποτέ!