Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaTV SHOWS

The Deuce: Καλωσορίσατε στη βιομηχανία πορνό της δεκαετίας του ’70.

Πρώτο teaser τρέιλερ για το τηλεοπτικό "Boogie Nights" που αναμένεται με τόσο ενδιαφέρον λόγω της συνεργασίας David Simon και James Franco.

https://youtu.be/5dl_f95E_80

Η επιστροφή του David Simon στην τηλεόραση είναι γεγονός! Ο δημιουργός του αριστουργηματικού The Wire (σειρά που έχει φτάσει να διδάσκεται σε κολλέγια στην Αμερική) και των επίσης εξαιρετικών -αλλά λιγότερο γνωστών- Generation Kill, Treme και Show Me a Hero, θα μας βυθίσει στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’70 μαζί με τον συνεργάτη του, κορυφαίο αστυνομικό συγγραφέα με προφανή ελληνική καταγωγή, George Pelecanos.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του HBO, το The Deuce καταγράφει την άνοδο και την σταδιακή νομιμοποίηση κι απορρόφηση της πορνογραφίας από το mainstream. Ξεκίνά από τη Νέα Υόρκη των 70s κι ερευνά την εξέλιξη της πορνοβιομηχανίας μέχρι την εμφάνιση του ιού HIV και παράλληλα τη βιαιότητα της επιδημίας των ναρκωτικών και την έκρηξη/ κατάρρευση της αγοράς ακινήτων που συνέπεσε με αυτές τις αλλαγές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο (αλά Ewan McGregor στο Fargo) έχουμε τον «τρελόε James Franco που υποδύεται τα αδέρφια Vincent και Frankie Martino, τα οποία ξεκίνησαν ως πρωταγωνιστές σε ταινίες πορνό και μπάρμεν, για να καταλήξουν «βιτρίνα» της μαφίας και να καθορίσουν την επικερδέστατη βιομηχανία πορνό της Νέας Υόρκης που άνθισε στην εποχή τους.

Δίπλα στον Franco συναντάμε την σπουδαία Maggie Gyllenhaal (The Dark Knight, Secretary) στο ρόλο μιας πόρνης της Times Square, μαζί με τους Chris Bauer (True Blood), Michael Rispoli (The Sopranos), Emily Meade (Fringe), Anwan Glover (The Wire) και Lawrence Gilliard Jr. (The Wire, The Walking Dead).

H σειρά κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στο HBO, με το πρώτο τρέιλερ να μας βάζει σε κλίμα 70s θυμίζοντάς μας κάτι από The Get Down και Vinyl. Ελπίζοντας ότι δε θα έχει την τύχη τους, δηλαδή θα τα καταφέρει καλύτερα και δε θα κοπεί πριν την ώρα του…

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.