Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι το προτελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones, μας άφησε όλους σε μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση. Μια καθόλου καλή, περίεργη ψυχολογική κατάσταση. Δεν φτάνει που χάσαμε έναν δράκο και που οι ήρωες μας φαίνεται να μεταφέρονται από το ένα μέρος στο άλλο σε κλάσματα δευτερολέπτου, έρχεται τώρα μια νέα θεωρία να μας ταρακουνήσει κι άλλο.

Ένας θαυμαστής της σειράς  έγραψε στο Reddit πως υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο Γκέντρυ να είναι γιος της Σέρσεϊ. Στην πρώτη σεζόν της σειράς βλέπουμε την βασίλισσα να μιλάει με την Κάτλυν Σταρκ και να της εξομολογείται για το μωρό που έχασε λίγο μετά την γέννα. «Έχασα τον πρώτο μου γιο. Ένα πανέμορφο αγόρι με μαύρα μαλλιά. Ο Ρόμπερτ τρελάθηκε και άρχισε να χτυπάει τις γροθιές του στον τοίχο». Δεδομένου ότι όλα τα άλλα παιδιά της Σέρσεϊ, τα οποία είχε συλλάβει με τον αδερφό της Τζέιμι, είναι ξανθά, τα μαύρα μαλλιά του πρωτότοκού της θα τον έκαναν τον δίκαιο διάδοχο του θρόνου. «Το παιδί ήταν ίδιο ο Ρόμπερτ», είπε η Σέρσεϊ, πριν περιγράψει πως τον πήραν από κοντά της. Στο τέταρτο επεισόδιο της ίδιας σεζόν βλέπουμε τον Νεντ Σταρκ να ανακαλύπτει τα γραπτά του Τζον Άρρυν, ο οποίος είχε μιλήσει με τον Γκέντρυ, που είχε αποκαλύψει πως η μητέρα του ήταν ξανθιά.

https://youtu.be/iN6HGoeKWrA?t=123

Οι φαν υποθέτουν πως η Σέρσεϊ προσποιήθηκε τον θάνατο του γιου της και τον έστειλε μακριά, για να μπορέσει να κάτσει στον θρόνο ο πρώτος της γιος με τον Τζέιμι, δηλαδή ο Τζόφρι. Αν όλα αυτά ισχύουν τότε ο Γκέντρυ έχει δικαίωμα στον θρόνο, πράγμα που ίσως δυσκολέψει λίγο την κατάσταση τώρα που είναι στην ομάδα του Τζον Σνόου.

Βέβαια, αυτή η θεωρία για το μελαχρινό, χαμένο μωρό έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με την πρόβλεψη της μάγισσας πως η Σέρσεϊ θα αποκτήσει μόνο τρία παιδιά. Πολλοί θαυμαστές λαμβάνουν σοβαρά την προφητεία αυτή καθώς μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί αληθινή, γεγονός που σημαίνει ότι και το μωρό που κουβαλάει τώρα η βασίλισσα, δεν θα γεννηθεί. Το γεγονός πως η μητέρα του Γκέντρυ είναι ξανθιά δεν σημαίνει πως είναι η Σέρσεϊ, αν και στο σύμπαν του Τζωρτζ Ρ.Ρ Μάρτιν τίποτα δεν είναι απλή σύμπτωση.

Πηγή: ELLE