Τορτίγια με φιλέτο κοτόπουλου μαγειρεμένο σε χυμό φρούτων και curry

Η Λίνα Ρόκκου πήγε στις αρχές του μήνα στο Παγκράτι και βρήκε το μαγαζί που ειδικεύεται στην υπόθεση «τορτίγια». Στο Tortuga Food Bar εφαρμόζουν την ιδέα του slow food, fast served και προσφέρουν έξι γεμίσεις για τορτίγια εκ των οποίων δύο χορτοφαγικές. Η εικονιζόμενη έχει όλες τις προδιαγραφές να αναδειχτεί ως το απόλυτο χιτ του μαγαζιού: φρέσκια τορτίγια με φιλέτο κοτόπουλου μαγειρεμένο σε χυμό φρούτων, με μαγιονέζα curry, καλαμπόκι και τραγανό ψιλοκομμένο μπέικον (4.60 ευρώ). Αξίζουν όμως όλα από μία –τουλάχιστον- δοκιμή ξεκινώντας από την σούπα της ημέρας, συνεχίζοντας στις τορτίγιες και καταλήγοντας με το επιδόρπιο που κάθε μέρα είναι διαφορετικό.

Tortuga, Αρχιμήδους 1, Παγκράτι. τηλ. 213 030 7520
Τρίτη-Πέμπτη και Κυριακή:14:00-00:00, Παρασκευή- Σάββατο: 14:00-02:00

Πατήστε επόμενη σελίδα