Για τρία Σαββατοκύριακα του Μαϊου, το παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, έγινε το απόλυτο σημείο συνάντησης για food lovers, Αθηναίους και μη. Η Estrella, η μπύρα που έχει συνδέσει, όσο καμία άλλη, το όνομά της με την παγκόσμια γαστρονομία, δεν θα μπορούσε να λείπει!

Περισσότεροι από 50.000 foodies επισκέφτηκαν το Athens Street Food Festival απολαυμβάνοντας «γεύσεις του δρόμου» από όλο τον κόσμο παρέα με μια δροσερή Estrella.

Μπαίνοντας στο αμαξοστάσιο, έβλεπες περισσότερα από 40 περίπτερα, με γεύσεις από όλο τον κόσμο. Γεύσεις, χρώματα και μυρωδιές από την Ταϋλάνδη και την Ινδία μέχρι το Μεξικό και το Περού, από τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία μέχρι την Ιταλία και φυσικά την Ελλάδα, εκατοντάδες διαφορετικά πιάτα μας ταξίδεψαν γευστικά σε όλο τον κόσμο δίνοντας στους επισκέπτες το συναίσθημα μιας παγκόσμιας φιέστας του φαγητού και της γαστρονομίας.

Κοινό τους χαρακτηριστικό; Όλα πήγαιναν τέλεια με μία Estrella! Η απολαυστική lager μπύρα, ήταν μεγάλος χορηγός του Athens Street Food Festival και ακολουθούσε όλους τους επισκέπτες σε όλη τη διάρκεια του γευστικού τους ταξιδιού.

Η βόλτα στα περίπτερα και τις κουζίνες των συμμετεχόντων ήταν πραγματική απόλαυση. Ένα γευστικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις από όλα τα μέρης της Γης στο πιάτο σου, έτοιμες να τις ανακαλύψεις και να τις απολαύσεις.

Ένα χορταστικό Texas style brisket ή chicken quesadillas, μια special porchetta με απίθανες sauce ή ένα chipotle burrito, ένα γλυκόξινο κινέζικο κοτόπουλο; ή ένα πικάντικο ινδικό.

Δεν καταλήξαμε τι μας άρεσε περισσότερο από όλα αυτά που δοκιμάσαμε – και ήταν αρκετά! – και ποιο ήταν το αγαπημένο μας.

Το σίγουρο είναι ότι, ό,τι και να δοκιμάσαμε πήγαινε περίφημα με μια δροσερή Estrella.

Το φετινό Athens Street Food Festival, για δεύτερη χρονιά σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο, με εξαιρετικές γευστικές επιλογές ήταν μια γνήσια γιορτή της γαστρονομίας, και η Estrella είναι περήφανη που στήριξε τη διοργάνωση.