Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΛΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τα πιο Ηalloween μέρη σύμφωνα με το Google Street View

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα σύντομο εικονικό ταξίδι σε τοποθεσίες με ζόμπι, αλλοιωμένες κούκλες και ερημωμένα μεταλλεία παραμονή της πιο spooky γιορτής;
13th Gate Haunted House   Χάρτες Google

Περιμένεις πως και πως να βαφτείς, να στολιστείς, να ρίξεις πάνω σου μια μαύρη μπέρτα, να φορέσεις ένα ζευγάρι από κυνόδοντες και να κάνεις μια βόλτα σε όσα περισσότερα Halloween πάρτι της πόλης προλάβεις αυτό το Σαββατοκύριακο; Μήπως πριν από αυτό έχεις όρεξη να βολευτείς απλά μπροστά από την οθόνη σου και να πάρεις μια γεύση από τα πιο ανατριχιαστικά και μυστηριώδη μέρη που προκαλούν τρόμο σε άλλους φανατικούς της γιορτής ανά τον κόσμο; Σταμάτα λοιπόν να χαζεύεις εξωτικά μέρη στο Google Street View και ρίξε μια ματιά σε αυτή τη λίστα, κάνοντας ένα εικονικό ταξίδι σε στοιχειωμένες και φρικιαστικές τοποθεσίες εκτός συνόρων.

To Κάστρο Bran στη Ρουμανία

 

Screen Shot 2015-10-27 at 3.26.52 PM

Στα σύνορα με την Τρανσυλβανία υπάρχει ένα μέρος περιτριγυρισμένο από ιστορίες τρόμου, το «Κάστρο του Κόμη Δράκουλα», το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για το αμφιλεγόμενο μυθιστόρημα βαμπίρ του Bram Stoker. Περπατώντας μέσα στο κάστρο, με τον ήλιο να μπαίνει μέσα από τα παράθυρα, μπορεί να νιώσεις μία λανθασμένη αίσθηση σιγουριά. Μάλλον δε συμβαίνει το ίδιο όταν πέφτει η νύχτα.

Bran Castle   Χάρτες Google
Castelul multisecular din Bran   Χάρτες Google

Το «Νησί με τις κούκλες» Xochimilco στο Μεξικό

Screen Shot 2015-10-27 at 3.14.57 PM

Ένα νεαρό κορίτσι πέθανε μυστηριωδώς στην τοποθεσία αυτή. Γι’ αυτό το λόγο, τα τελευταία 50 χρόνια, κούκλες που έχουν αφήσει εκεί επισκέπτες στη μνήμη του τραγικού χαμού και σιγά – σιγά αλλοιώνονται κοσμούν τα δέντρα του νησιού δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για γυρίσματα ταινίας τρόμου.

Isla de las Muñecas Xochimilco   Χάρτες Google
Recorridos Virtuales   Χάρτες Google

Το ιστορικό πάρκο του Bodie State στην Καλιφόρνια

Χωρίς τίτλο   Χάρτες Google

το Ιστορικό Πάρκο του Bodie State στέκεται στη βόρεια Καλιφόρνια σε κατάσταση αποσύνθεσης. Σε μία εγκαταλελειμμένη πόλη από την «εποχή του χρυσού» θα συναντήσεις ένα μεταλλείο του 1900 και θα χαθείς στους ερημωμένους της δρόμους, όπου ο μόνος ήχος που θα ακούσεις είναι αυτός της απόλυτης σιωπής.

Daniel Koopman   Χάρτες Google
Screen Shot 2015-10-27 at 5.58.18 PM

Το νησί Gunkanjima στην Ιαπωνία

Χωρίς τίτλο   Χάρτες Googlej

Στο Gunkanjima ή καλύτερα στο «Θωρηκτό Νησί» της Ιαπωνίας ο άνεμος φυσάει πάνω από τον ωκεανό και τις κατεστραμμένες πλέον εγκαταστάσεις. Εκεί λοιπόν θα γνωρίσεις μία από τις τοποθεσίες που επιλέχθηκαν για μερικές σκηνές στην ταινία Skyfall του James Bond. Η σήμερα ερημωμένη βιομηχανική ζώνη ήταν παλιά μία ακμάζουσα πόλη εξόρυξης άνθρακα μέχρι το 1970 το νησί Τώρα παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου όταν περπατάς κάτω από τις κατεστραμμένες τσιμεντένιες κατασκευές, καθώς ο άνεμος φυσάει από τον ωκεανό.

軍艦島   Χάρτες Googleh
Screen Shot 2015-10-27 at 6.00.47 PM

Το «Στοιχειωμένο Σπίτι 13η Πύλη» του Baton Rouge στη Λουϊζιάνα

13th Gate Haunted House   Χάρτες Google

Ζόμπι, νεκροκεφαλές και άλλα τέτοια ευχάριστα θα βρεις στο Στοιχειωμένο Σπίτι 13η Πύλη στο Baton Rouge στη Λουϊζιάνα, εκεί όπου κρίνεται απαραίτητη μια στάση για ποτό στο Ξενοδοχείο Stanley, στο μέρος όπου γυρίστηκε η κλασσική ταινία του Stanley Kubrick «Η Λάμψη».

j

 

Screen Shot 2015-10-27 at 1.18.18 PM

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.