ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ

Υπομονή τέλος για τους Μενιδιώτες

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησαν κάτοικοι των Αχαρνών μετά το θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του την περασμένη Πέμπτη.
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Τζάμαρος / FOSPHOTOS

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποίησαν κάτοικοι των Αχαρνών με αίτημα τη λήψη μέτρων για την παραβατικότητα στην περιοχή τους, μετά το θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο σχολείο του την Πέμπτη.

Οι συγκεντρωμένοι, που έφτασαν με δέκα πούλμαν και με αυτοκίνητα, φώναξαν συνθήματα κατά των ναρκωτικών, κρατούσαν μαύρες σημαίες και ένα μεγάλο πανό που έγραφε «Διεκδικούμε, απαιτούμε άμεση λύση στο πρόβλημα. Υπομονή τέλος».

Αντιπροσωπεία των κατοίκων συναντήθηκε με τον Νίκο Τόσκα, τον γενικό γραμματέα του υπουργείου και τον αρχηγό της αστυνομίας.

«Υπήρξε η δέσμευση για ένα καλύτερο αύριο για τις Αχαρνές» δήλωσε ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση για να συζητηθεί το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας στην περιοχή. Ο ίδιος διαμήνυσε ότι «θα κάνουμε καθημερινά ειρηνικές διαδηλώσεις. Ζητάμε να μας δώσετε λύσεις. Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα, αλλά να βρεθεί λύση. Για το ίδιο θέμα είχαμε συναντηθεί και με υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας. Ήρθαμε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διαδηλώσουμε ειρηνικά. Το Μενίδι είναι καζάνι που βράζει. Υπάρχει οργή και θυμός. Δεν έχουμε λάβει μέχρι στιγμής κανένα αισιόδοξο μήνυμα για το αγαθό της ασφάλειας στην περιοχή μας», σημείωσε.

Μενίδι
Μενίδι
Μενίδι
Μενίδι
Μενίδι
Μενίδι
Μενίδι
Μενίδι
POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.