Ταύρος

Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μήνας με πολλά θετικά στοιχεία, αλλά ήταν αργός, ανοργάνωτος και μπορεί να έφερνε κάποιες ανατροπές την τελευταία στιγμή. Από την άλλη φαινόταν ότι είχες ενέργεια για να κάνεις πολλά και σημαντικά πράγματα και όλον τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Κάτι δηλαδή μπορεί να σου έδινε ώθηση και κάτι άλλο να σε σταματούσε.

Αυτή η κατάσταση μπρος πίσω μειώνεται πλέον και μπορεί να βλέπεις περισσότερο ξεκάθαρα αυτά που γίνονται γύρω σου. Με την πανσέληνο στις 27 ίσως μια ερωτική υπόθεση γίνεται πιο ξεκάθαρη με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Μέσα σου ή μπροστά στα μάτια σου, και αυτό είναι κάτι που σε γεμίζει έντονα συναισθήματα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το διάστημα μπορεί να γνωρίσεις και κάποιον άνθρωπο ή τέλος πάντων να έρθεις περισσότερο κοντά με μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία.

Παρεμπιπτόντως, ο Άρης από τις 3 θα μετακινηθεί από το ζώδιό σου στους Διδύμους και προφανώς θα έρθει μια αίσθηση ανακούφισης λόγω της λιγότερης πίεσης στην καθημερινότητά σου. Αλλά από τους Διδύμους μπορεί να φέρει κάποια έξοδα μαζεμένα.

Στην επόμενη σελίδα: oι Δίδυμοι