pop-krios

Κριός

Ξαφνικά, εκεί που κάθεσαι μόνος σου σου έρχεται η επιφοίτηση. Είναι ένα απλό, αλλά πολύ πιθανό και σημαντικό σενάριο αυτές τις μέρες που οι διεργασίες στο μυαλό σου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είσαι σε μια άκρως δημιουργική διαδικασία και με την πανσέληνο στις 9 ολοκληρώνονται οι νοητικές «ζυμώσεις και έρχεται στην επιφάνεια το αποτέλεσμα. Keep going Κριέ, γιατί καλά το πας. Όσον αφορά τις σχέσεις και το ερωτικό κομμάτι της ζωής σου, είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιο νέο αυτές τις μέρες, μπορεί βέβαια να μην μιλάμε μόνο για έρωτα, αλλά και για μια δημιουργική συνεργασία, πάντως μια σχέση έρχεται στο προσκήνιο. Αν, παρεμπιπτόντως, για κάποιο λόγο σου φαίνεται αδιανόητο να δεις τον εαυτό σου σε μια συναισθηματική σχέση, είτε επειδή δεν το επιθυμείς προς το παρόν είτε επειδή το θεωρείς αδύνατο, μην είσαι και τόσο απόλυτος. Γιατί το σύμπαν μπορεί πολύ απλά να περιμένει να πεις κάτι του τύπου «εγώ ποτέ δεν θα κάνω σχέση» απλά και μόνο για να σε συντροφεύσει την επόμενη βδομάδα και να σε κάνει ρεζίλι δημοσίως.

Υ.Γ. Ο κυβερνήτης σου εγκαταλείπει έναν οίκο που αφορά τα οικονομικά σου και φαίνεται ότι βρίσκεις άκρη με πιστωτές, εφορίες, κλπ. 

line-630
pop-tavros

Ταύρος

Όταν έρχεται η ώρα να πάρουμε μαθήματα ισορροπιών στις σχέσεις, πάντα δυσκολευόμαστε, γιατί όπως και να το κάνουμε μιλάμε για έναν από τους πιο δύσκολους τομείς της ζωής. Και φυσικά ένας τόσο παρορμητικός και άγριος πλανήτης όπως ο Άρης όταν βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών, ναι μεν σε κάνει διεκδικητικό και σε κινητοποιεί ώστε να παίρνεις πρωτοβουλίες, κλπ., αλλά από την άλλη μπορεί να σε οδηγήσει και στο να χάνεις το «μέτρο» ή στο να γίνεσαι ιδιαίτερα παρορμητικός. Μείνε ήσυχος, από τις 13 θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Εκεί βέβαια θα πρέπει να προσέξεις τις οικονομικές σου συναλλαγές και να μην βιάζεσαι ιδιαίτερα να δεσμεύεσαι.

Υ.Γ. Η πανσέληνος στις 9 είναι καλή, και αφορά τους φίλους και την κοινωνική σου ζωή.

pop-didymoi

Δίδυμοι

Η αναδιαμόρφωση των επαγγελματικών σου είναι κάτι με το οποίο καλείσαι να ασχοληθείς τον Σεπτέμβριο, όσο πιο εντατικά γίνεται (καθότι ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με καθυστερήσεις, κατά τον οποίο δεν ενδείκνυνται νέα ξεκινήματα, αλλά ξεκούραση και ανασκοπήσεις). Σαφώς έχεις κάποιες εμπειρίες από το παρελθόν που τις λες και τραυματικές αλλά είναι απαραίτητο να εστιάζεις στο παραμικρό θετικό που συμβαίνει και σε εσένα και γύρω σου και να κοιτάζεις μπροστά, έρχονται νέα πράγματα και φυσικά θα ήταν εντελώς παράλογο, αντί να ασχοληθείς με αυτά και τις νέες προοπτικές, να θυμάσαι τα παλιά. Η πανσέληνος στις 10 αφορά τα επαγγελματικά σου και είναι πολύ θετική, ναι, δεν είναι από τις πανσελήνους που πάνω που πας να ξεκινήσεις κάτι το γκρεμίζουν, αλλά από αυτές που μπορεί να εδραιώσουν μια νέα συμφωνία και να ολοκληρώσουν κάποιες συμπαθητικές διαπραγματεύσεις. Ο Άρης, επίσης, θα βρίσκεται από τις 13 στον Τοξότη και αυτό σημαίνει δύο πράγματα: ο συντροφικός και συναισθηματικός τομέας αρχίζουν να σε απασχολούν σοβαρά, ενώ και οι συνεργασίες αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον.

Υ.Γ. Ένα κοντρόλ στον παρορμητισμό σου δεν θα ήταν και κακή ιδέα.

line-630
pop-karkinos

Καρκίνος

Είσαι σε μια διαδικασία κατά την οποία αλλάζουν πολλά, αλλά το κυριότερο είναι ότι αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις. Γιατί τελικά οι σχέσεις είναι πολυδιάστατες, όσο και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, δεν είναι μόνο ΕΝΑ πράγμα, κάτι που εξάλλου  θα ήταν πολύ δεσμευτικό και περιοριστικό. Ψάχνοντας λίγο περισσότερο τον εαυτό σου και τους άλλους, ανακαλύπτεις ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να αγαπήσεις. Επίσης, είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να ετοιμάζεται ένα ταξίδι, η πανσέληνος στις 9 στους Ιχθύς είναι πολύ θετική και μπορεί να αφορά, εκτός από την επαφή σου με το εξωτερικό και με ξένους, και ένα ακαδημαϊκό ή νομικό θέμα.

Υ.Γ. Ο Άρης από τις 13 θα βρίσκεται στον Τοξότη και θα φέρει αρκετή δουλειά και αρκετές υποχρεώσεις μαζεμένες. Αυτό είναι πολύ θετικό από μια μεριά φυσικά, αλλά θέλει και προγραμματισμό για να μην αποπροσανατολιστείς.

Στην επόμενη σελίδα Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί και Σκορπιοί μάθετε τι σας περιμένει!