line-630
pop-leon

Λέων

Κεφάλαιο ένα: ο έρωτας και το σεξ έχουν τώρα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο, αν τα εν λόγω θέματα σε απασχολούν, να διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια σε αυτά, και θα έχεις αρκετή ενέργεια από ό, τι φαίνεται. Αυτοί οι τομείς είναι που σε κάνουν να βλέπεις την πραγματικότητα με εντελώς διαφορετικό τρόπο και να γίνεσαι πιο δημιουργικός. Κεφάλαιο δύο: η δημιουργικότητα. Με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς, μπορείς να το κάνεις με έναν εντυπωσιακά δημιουργικό τρόπο, ακόμη και την πιο διεκπεραιωτική εργασία. Αν καταφέρεις και αγαπήσεις τις ασχολίες, τις δραστηριότητες και τη δουλειά σου το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Κεφάλαιο τρία: Τα παιδιά, αν έχεις, θα θέλουν την προσοχή σου. Αν δεν έχεις, μπορεί να σκεφτείς να αποκτήσεις. 

line-630
pop-parthenos

Παρθένος

Το ενδιαφέρον στρέφεται στις σχέσεις όλων των ειδών, στις συνεργασίες, τις συναισθηματικές σχέσεις, τη συντροφικότητα. Με την πανσέληνο στις 7, η οποία έχει μια πολύ θετική πλευρά, κάτι μπορεί να κάνει τον κύκλο του, κάτι νέο μπορεί να ξεκινάει, όπως και να έχει, το αποτέλεσμα θα είναι μόνο θετικό, ακόμη και αν στην αρχή προκαλεί αμηχανία, για παράδειγμα. Μπορεί λοιπόν να ξεκινήσει κάτι νέο και σε επαγγελματικό επίπεδο, απλώς χρειάζεται λίγη υπομονή, τα πράγματα δεν μπορούν να προχωρήσουν από τη μια μέρα στην άλλη.  Με ό, τι και αν καταπιαστείς, είναι απαραίτητο να νιώσεις «σύνδεση» μαζί του, ότι συμπληρώνει ένα κομμάτι του προσωπικού σου παζλ, ότι το αγαπάς. Είτε πρόκειται για εγχείρημα είτε για άνθρωπο. Και κάπως έτσι όλα προχωράνε μόνα τους με φυσικό τρόπο και μάλιστα αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

line-630
pop-zygos

Ζυγός

Ίσως έχει έρθει η ώρα να ασχοληθείς με ένα νέο εγχείρημα ή, ακόμη πιθανότερο, να ολοκληρώσεις ένα που έχει ήδη ξεκινήσει παλιότερα και μάλιστα με επιτυχία. Αυτές τις μέρες, επίσης, θα νιώσεις και μια ανακούφιση στα οικονομικά, είναι πιθανό να πιέστηκες με την παρουσία του Άρη σε αυτόν τον τομέα, από τις 13 όμως μεταφέρεται στον τρίτο οίκο σου: η επικοινωνία γίνεται δυναμική, οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες εντυπωσιάζουν, πρέπει όμως να προσέχεις να μην χάσεις τη διπλωματία σου και αποκτήσεις την τάση να γίνεσαι επιθετικός.

Υ.Γ. Η πανσέληνος μπορεί να φέρει και μια προσωρινή μικρο-αναστάτωση στην υγεία σου, οπότε να το φοράς το ζακετάκι όταν χρειάζεται. 

line-630
pop-scorpion

Σκορπιός

Είναι πιθανό να ασχολείσαι με ένα μυστικό, κατά κάποιο τρόπο, εγχείρημα αυτές τις μέρες και να σε απασχολούν αρκετά μαζεμένα θέματα. Αν το ζήτημα είναι επαγγελματικό, χρησιμοποίησε τη μεθοδικότητά σου και περιόρισε τις βιαστικές και παρορμητικές κινήσεις, εξάλλου οι παρελθοντικές εμπειρίες σου σου υπενθυμίζουν ότι τις περισσότερες φορές που βιάστηκες, κάτι στράβωσε στην πορεία. Είναι βέβαιο πάντως, ότι αν προχωρήσεις με συνέπεια και χαμηλούς τόνους και αν δεν καταπιέσεις τη δημιουργικότητά σου, τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά. Επίσης, με την πανσέληνο στους Ιχθύς στις 9 κάτι αλλάζει / προχωράει / ξεκινάει στην ερωτική σου ζωή.

Υ.Γ. Από τις 13 ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σου και αυτό θα σε ηρεμήσει, γιατί καλή η ενέργειά του, αλλά ορισμένες φορές εξαντλητική. Τώρα θέλει μια προσοχή στα έξοδα και έναν αυστηρό οικονομικό προγραμματισμό. Επίσης, αν θέλεις να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στα οικονομικά, μπορείς. 

Στην επόμενη σελίδα Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ιχθύες δεν θα υπάρχει πλέον κανένα μυστικό για σας!