Κριός: Ήρθε ο καιρός να παραγκωνίσετε το «εγώ» σας και να δώσετε μια ευκαιρία στο «εμείς». Ο Ήλιος βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, δηλαδή στον οίκο των σχέσεων. Θέλετε να ασχοληθείτε αποκλειστικά με την αισθηματική σας ζωή αλλά με τον Ερμή (από τις 30/09) και την Αφροδίτη στον Σκορπιό σίγουρα θα νιώσετε απομονωμένοι και ότι κανείς δε σας καταλαβαίνει. Μην ενδώσετε σε μαύρες σκέψεις και μην προβάλλετε στον σύντροφό σας τις  δικές σας ανασφάλειες. Όλα είναι παιχνίδια του μυαλού. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε με ψυχραιμία και ξεχάστε τα παιχνίδια επιβολής. Ο -τόσο δύσκολος- για εσάς ήρεμος διάλογος είναι η μόνη λύση. Ο Άρης από το λιοντάρι σας δίνει ενέργεια, δύναμη και λάμψη. Η ανυπομονησία δεν είναι καλός σύμβουλος. Βάλτε γερές βάσεις στον οικονομικό κι επαγγελματικό τομέα αφήνοντας πίσω τυχόν λάθος επιλογές γιατί ο Πλούτωνας στον δέκατο δεν αστειεύεται.

Ταύρος: Η ανάγκη σας για κατανόηση, αγάπη και τρυφερότητα θα είναι πιο έκδηλη από ποτέ. Με την Αφροδίτη όμως απέναντί σας, δύσκολα θα βρει ανταπόκριση. Μην απογοητεύεστε! Βγείτε, χαρείτε, διασκεδάστε κι ασχοληθείτε με την υγεία και την εμφάνισή σας. Κατάλληλη εποχή να ανανεωθείτε  και να βρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Μια ανακαίνιση στον προσωπικό σας χώρο θα σας φτιάξει τη διάθεση. Ο ήλιος στον Ζυγό ρίχνει άπλετο φως στα επαγγελματικά σας. Εστιάστε στην  εργασία σας και δε θα χάσετε. Ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 30/09 να δοκιμάζει τα νεύρα και τις αντοχές σας. Είστε υπόδειγμα επιμονής και υπομονής. Επιστρατεύστε αυτές τις εκ φύσεως αρετές σας κι επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Good things come to those who wait. Σωστά;

Δίδυμος: You social butterfly! Φλερτ, χορός, κέφι και τραγούδι με τον ήλιο στον πέμπτο να ιντριγκάρει την παιχνιδιάρικη φύση σας και να ενεργοποιεί κάθε κύτταρό σας να απολαύσετε όσα η ζωή έχει να προσφέρει. Είστε ο αιώνιος έφηβος του ζωδιακού και τώρα ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε και να αφήσετε το δημιουργικό σας πνεύμα ελεύθερο. Μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία είναι προ των πυλών. Μην απογοητευτείτε από τυχόν καθυστερήσεις που θα προκύψουν από τη δύσκολη θέση του Ερμή στον Σκορπιό. Την όποια δυσκολία στην επικοινωνία, είστε ικανοί να την υπερβείτε. Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας γιατί με τόσες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να εξαντληθείτε. Ο Πλούτωνας στον όγδοο πολύ πιθανόν να  βγάλει στην επιφάνεια όλες τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας. Μην ενδώσετε! Κοιτάξτε το μέλλον αισιόδοξα κι επωφεληθείτε κυρίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου από τα δώρα που έχει ο Δίας να σας προσφέρει στον οικονομικό τομέα.

Καρκίνος: Μην σπαταλήσετε άσκοπα την ενέργειά σας σε νεύρα, υπερβολές και εγωκεντρικές συμπεριφορές. Η θέση του ήλιου στον Ζυγό όντως, δεν είναι η καλύτερη για εσάς. Στέψτε την προς όφελός σας και γίνετε πιο δημιουργικοί. Μπορείτε! Εξάλλου δεν βρίσκεστε στο έλεος της μοίρας. Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας δίνει απεριόριστες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή αφήστε τον Ποσειδώνα από τα ψάρια να ξεμυαλίσει τη φαντασία σας. Επιπλέον ο δυναμικός συνδυασμός του Ερμή και της Αφροδίτης στον Σκορπιό σας κάνει ακαταμάχητα επικοινωνιακά θελκτικούς. Έχετε τη δυνατότητα να σαγηνεύσετε τον πιο ισχυρό αντίπαλο, να κυριεύσετε το πιο απόρθητο κάστρο, αρκεί να το πιστέψετε. Προσέξτε λίγο τα οικονομικά σας γιατί έχετε μια σπάταλη ροπή αυτές τις ημέρες. Ο Πλούτωνας στον έβδομο εξακολουθεί να είναι αυστηρός με τις επιλογές του παρελθόντος και ζητά επιτακτικά «ξεκαθάρισμα». Don’t let the same dog bite you twice!

Λέων: Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει λέει μια λαϊκή ρήση κι αυτό θα το συνειδητοποιήσετε πολύ καλά μετά τις 30/09 που ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό δημιουργώντας μια όχι και τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς.Αποφύγετε τις επενδύσεις και τα νέα ξεκινήματα. Στην εργασία σας θα προκύψουν καθυστερήσεις σε υποθέσεις που σχετίζονται με άλλα πρόσωπα. Προσπαθείστε να είστε ανεκτικοί αν και δύσκολο το βλέπω με τον Άρη στο ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο. Μπείτε στη θέση των άλλων και μη βιαστείτε να τους κρίνετε. Ο Ήλιος στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να δείτε το δάσος και να μην εστιάσετε στο δέντρο αλλά χρειάζεται λίγη καλή θέληση κι από εσάς. Ο Πλούτωνας στον έκτο σας δοκιμάζει τον τομέα της εργασίας και μαζί με αυτόν και της υγείας. Φροντίστε την ψυχική σας ισορροπία και μην ξεσπάτε σε άτομα της οικογενείας σας. Στα ερωτικά σας μην γίνετε απαιτητικοί γιατί η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας θα προκαλέσει εντάσεις και θυμό. Κάντε ένα μικρό ταξιδάκι να χαλαρώσετε καθώς οι σύντομες μετακινήσεις ευνοούνται.

Παρθένος: Αν και θιασώτες της σταθερότητας και της πεπατημένης ήρθε η ώρα να κινηθείτε ευέλικτα για να αποκτήσετε όλα όσα επιθυμείτε. Ο ήλιος στον Ζυγό θα φωτίσει τα οικονομικά σας, τα οποία θα σας απασχολήσουν  για μεγάλο διάστημα. Αν κινηθείτε έξυπνα έχετε όλη την εύνοια του σύμπαντος να αυξήσετε τα έσοδά σας. Μη μένετε προσκολλημένοι σε παλιές τακτικές που δεν απέδωσαν. Βάλτε σε εφαρμογή το κοφτερό μυαλό σας και βρείτε νέους τρόπους και τακτικές. Η παρουσία του Ερμή αλλά και της Αφροδίτης στον Σκορπιό είναι καθ’όλα ευνοϊκή για εσάς και για την επικοινωνία σας με τους άλλους. Τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε τα ‘θέλω’ σας και να εισακουστούν επιτέλους. Ο Κρόνος προσδίδει μια αυστηρότητα στα λόγια σας που κανείς δε θα είναι σε θέση να αντικρούσει ή να μη λάβει σοβαρά υπ’ όψιν. Ο Πλούτωνας στον πέμπτο ναι μεν δε σας αφήνει να χαλαρώσετε αλλά σας δίνει τη διαύγεια που χρειάζεστε για ν’αποφασίσετε επιτέλους με ποιούς θα πάτε και ποιούς θα αφήσετε.

Ζυγός: Ναι, ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας. Χρόνια σας πολλά! Τολμήστε νέα ξεκινήματα γεμάτοι θάρρος κι αισιοδοξία και μην πτοείστε από τις καθημερινές αλλαγές που ξαφνικά προκύπτουν εξαιτίας του Ουρανού που βρίσκεται απέναντί σας και του αυστηρού Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που ήρθε για να σας μεταμορφώσει. Όλα όσα συμβαίνουν είναι προς όφελός σας. Σταματείστε να αντιστέκεστε στην αλλαγή γιατί όσο μεγαλύτερη η αντίσταση τόσο μεγαλύτερος ο πόνος. Go with the flow κάνοντας την αυτοκριτική σας και πετώντας τα περιττά. Είναι περίοδος ξεκαθαρίσματος κι αυτό οφείλετε να το κατανοήσετε. Ο,τι δε λύνεται, κόβεται! Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα ανασάνουν επιτέλους τα οικονομικά σας αλλά θα παρουσιαστούν και πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Αδράξτε τις. Ο Κρόνος  από τον Σκορπιό ως δαμόκλειος σπάθη(στον ίδιο τομέα) βρίσκεται από πάνω για να κάνει την αξιολόγηση. Τίποτα δε χαρίζεται, μόνο κερδίζεται. Εξάλλου, no pain no gain, κι αυτό εσείς το γνωρίζετε καλά!

Σκορπιός: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ναι μεν σας καθιστά πιο ρομαντικούς και τρυφερούς αλλά ταυτόχρονα σε σύνοδο με τον Κρόνο σας φέρνει και αντιμέτωπους με κάποιες δυσκολίες. Ίσως το κοντινό σας περιβάλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο δε θα σας δώσει την αποδοχή και την αναγνώριση που τόσο πολύ επιζητείτε. Μην πανικοβληθείτε και μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε με νεύρα και εκβιασμούς απαιτώντας την προσοχή από το ταίρι  ή από τους συνεργάτες σας. Ο Άρης από το λιοντάρι προκαλεί αναστατώσεις και καβγάδες. Κινηθείτε έξυπνα, αποφεύγοντάς τους. Χρησιμοποιείστε υπέρ σας τη σύνοδο Ερμή –Κρόνου. Η παρουσία των δύο αυτών πλανητών στο ζώδιό σας σάς καθιστά υπεύθυνους και αυστηρούς σε ο.τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Δώστε τους μεγάλη βάση και αναπόφευκτα θα δώσουν και οι άλλοι. Μην αφήσετε τον ήλιο από τον Ζυγό να ενεργοποιήσει τη σκοτεινή πλευρά σας, αυτή που τρέφεται από ανασφάλειες κι εμμονές. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μη χάσετε επ’ ουδενί την αισιοδοξία σας.

Τοξότης: There is nothing better than a friend unless there is a friend with chocolate! Αυτή την περίοδο με τον ήλιο στον ενδέκατο θα σας απασχολήσουν κυρίως οι φιλικές σας σχέσεις. Θα είστε εξαιρετικά κοινωνικοί (πόσο πια 😉 και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά τόσο με παλιούς σας φίλους όσο και  με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν θετικά το μέλλον σας. Αν μάλιστα εποφθαλμιάτε την  εξασφάλιση μιας επαγγελματικής θέσης, μπορεί αυτό να γίνει εφικτό  κυρίως χάρη στις γνωριμίες σας. Ένας απροσδόκητος έρωτας μπορεί να εισβάλλει στη ζωή σας καθώς ο ουρανός στον πέμπτο εντείνει το απρόσμενο και το ξαφνικό. Μην επενδύσετε πολλά σε αυτή την ουρανοκατέβατη γνωριμία. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό πιθανώς να σας φορτίσουν συναισθηματικά και να σας προκαλέσουν όσο απίθανο κι αν σας φαίνεται, φοβίες. Μην παρασυρθείτε και μην οπισθοδρομήσετε. Είστε εξάλλου ρυθμισμένοι να κοιτάτε πάντα μπροστά και αισιόδοξα!

Αιγόκερως: Η εργασιομανία σας βρίσκει επιτέλους απήχηση και νόημα. Την περίοδο αυτή με τον ήλιο στον δέκατο το κυριότερο που θα σας απασχολήσει είναι η καριέρα σας.Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πετύχετε τους στόχους σας  και μάλιστα ενώ νιώθετε ότι η  παρουσία του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, σάς έχει αποδιοργανώσει πλήρως, κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι οτιδήποτε αλλάζει, αλλάζει για καλό. Εξάλλου συχνά ο Πλούτωνας φέρνει φήμη και δύναμη. Δουλέψτε, δουλέψτε, δουλέψτε! Παράλληλα, συναντηθείτε με φίλους  και διασκεδάστε. Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον ενδέκατο ευνοεί τις κοινωνικές, φιλικές σχέσεις. Ενταχθείτε σε ομάδες, προβάλλετε τις ιδέες σας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Δεν αποκλείεται η επαγγελματική άνοδος να προκύψει από την απρόσμενη βοήθεια (Ουρανός στον τέταρτο) ενός οικογενειακού προσώπου.

Υδροχόος: Η θετική για εσάς θέση του Ήλιου στον Ζυγό, σας φτιάχνει τη διάθεση. Εκπέμπετε ζεστασιά και γοητεία καθώς η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στο ζενίθ της. Κυρίως όμως ευνοούνται νέα ξεκινήματα,ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Ο αυστηρός Κρόνος από τον Σκορπιό προστάζει την αποκλειστική ενασχόληση με την καριέρα. Ίσως νιώσετε κούραση και ότι ματαιοπονείτε γιατί καθυστερήσεις και αναβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην παραδώσετε τα όπλα γιατί η πολλή δουλειά και το πείσμα πάντα αμείβονται. Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας πολύ πιθανό να προκαλέσουν νεύρα και καβγάδες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης από το λιοντάρι παίζει σκάκι με τις αντοχές σας. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας, μη ζητάτε από τους άλλους πράγματα που δεν είναι σε θέση να σας προσφέρουν και μην είστε ανυπόμονοι. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Πάντα βλέπετε πιο μπροστά από τους άλλους κι αυτό θα σας στέψει νικητές και σε αυτή την παρτίδα. Η υπομονή και η καθαρότητα σκέψης είναι τα πιο δυνατά σας όπλα.

Ιχθείς: Αν είστε καλλιτέχνες ο Ποσειδώνας απογειώνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου ευνοείστε αφάνταστα. Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τον Σκορπιό σας κάνουν να αποζητάτε αγάπη και τρυφερότητα τόσο από το ταίρι σας όσο και από το φιλικό σας περιβάλλον. Νέες συμφωνίες και επεκτάσεις θα έχουν πρακτική εφαρμογή μόνο αν γίνουν πάνω στο ήδη υπάρχον αντικείμενο της δουλειάς σας. Ταξιδέψτε και όχι μόνο με το μυαλό καθώς ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό και μια απόδραση με τον σύντροφό σας θα σας ανανεώσει και θα σας ξεκουράσει. Ο Δίας στον πέμπτο σας χαρίζει απλόχερα τα δώρα του και σας προτρέπει να βγείτε, να φλερτάρετε και να χαρείτε. Μην κολυμπήσετε στη μαύρη θάλασσα των αναμνήσεων και της νοσταλγίας με τον ήλιο στον όγδοο να σας γεμίζει ταμπού και φοβίες. Είστε πολύ πιο δυνατοί από αυτό. Εξάλλου ψάρι δεν είναι μόνο η τσιπούρα, είναι και το πιράνχας!